Jannike Ebbing

Wow

Hej vänner,

Gud alltså , våra liv har vänt! Vi har kantats med otroligt deppiga saker under 2020 och NU ÄR VI TILLBAKA! Jag är så lycklig just nu så ni anar inte. SÅ mycket som klaffat med grejer, jobb, Oliver min kille ALLT! Fy fasen vad jag är glad för detta. Nu har vi extremt mycket att se fram emot och jag minns inte sist. Hösten är min favoritårstid verkligen! Det slår sommaren till och med. Jag hatar att sola och bada mm, kläderna på sommaren är sådär med haha så hellre boots och schyssta jeans och en tröja!!! Magiskt.

Sitter med ett stort leende på läpparna och vädret utanför är krispigt och soligt. Vi är friska och kära och jag har allt jag behöver i livet precis just nu. Det är lycka.

 

Var inne i stan igår för möten och så! Träffade upp Mathilda min älskade vän fy fan vi kommit varandra nära senaste åren,  vet inte hur vi hade klarat oss utan varandra!

 

 

 

 

Såååå skönt att slippa åka och handla, nu kommer allt till dörren! ÄLSKAR DET

 

 

 

På kvällen hade jag ett möte, det är på tiden att jag tar på mig kostymen nu och börjar mäkla igen, äntligen fått tillbaka suget efter sommaren!!!!!

 

 

 

 

I början när vi fick vår säng så hade vi inget madrasskydd ( fanns typ inga för 210×210 ) så den blev sååååå fläckig, vi har madrasskydd nu men jag fick ett ryck igår och blandade bikarbonat med vatten och lät de ligga i 6 h och sen va allt borta!!!!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej,
    Vi väntar nu vårt första barn och har likt vad jag sett att ni också har ett rätt litet rum för bebis. Vårt barnrum är cirka 8 kvm om jag minns rätt. Vi försöker nu planera barnrummet i bästa möjliga mån. Jag är väldigt säker på att jag inte kommer vilja amma alls (om jag kommer göra det är det i så fall bara hemma i det privata då jag blir väldigt obekväm med bara tanken). Nu till frågan har ni haft en fotölj i Olivers lilla rum för amning/flaskmatning? Kommer jag enbart flaskmata måste vi ändå gå ner för trappen för att förbereda ersättning i köket så då kan jag lika gärna sitta i soffan känner jag, ammar jag däremot och bebis sover i eget rum känns en fåtölj rimligt men vet inte hur vi ska få plats med allt 😛

    1. Jwoe

      Jag har flaskmatat tre barn, och om jag har ett råd att ge så är det att göra det så enkelt för sig som möjligt. Fixa ersättningen i sovrummet och bebisens säng bredvid er i början. Vill ni flytta bebisen till eget rum sen så skulle jag definitivt prioritera att ha en skön plats där att sitta och mata, man vill inte springa runt mer än nödvändigt på nätterna.