Jannike Ebbing

Härlig helg

 

 

Babes,

 

 

Hoppas ni njutit av sensommarvärmen ?! Vi har njutit till max. I fredags var det bara jag och O då min kille hngde min sina kompisar. Så jag hämtade O vid 16.30 från förskolan, alltid bara två barn kvar då hehe. Hur jobbar folk egentligen? 09-15??????? Crazy. Jag ska ju börja mäkla nu i höst och då kommer jag flera gånger behöva ha honom till 18 liksom 🙁 Aja det får jag ta då!

 

 

Så efter förskolan gick vi och köpte snacks, hyrde hem Harry Potter och köpte en leksak på Coop  ( doktorväska) som han är helt besatt av! Vi satt i soffan och myste, lekte och kollade film, vi fick även ett bud från Babyshop med massa snygg förvaring och kläder . Vid 21 däckade han då han sovit på dagis hehe. Sen satt jag uppe själv i 2 timmar och njöt av att va ensam hemma, inte ofta det händer!! SÅÅÅ skönt, jag har stort behov av att få va ensam mycket så nu fyllde jag på det förrådet 😉

 

 

Älskar deras Ralph Lauren t-shirts

 

 

Här nedan ser ni resväskorna i plåt, lego behållare, den grå på hjul och den längst bort vid fönstret för alla hans gosedjur!

 

 

Ni hittar allt här – klick

 

 

 

 

 

 

På lördagen packade vi massa snacks och åkte till Skansen med båten och va där ett par timmar, massa folk men skönt att man var utomhus! Blir ändå lite nervös att vara på stora sammankomster med tanken på Corona! Sen däckade Oliver i vagnen så vi åkte hem och somnade allihop igen i 1,5 h haha!!! Sen blev det tacos, vi gick och handlade lördagsgodis och kollade Harry Potter igen 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag vakande vi vid 08 och killarna gick upp och gjorde pannkakor! JAg var dock sugen på gröt så jag åt det 🙂 SÅÅÅ gott med gröt alltså! Nu har jag precis gjort lunch till Oliver, köttbullar med krögarpytt och ett stort glas mjölk haha! Aldrig sett honom äta så mycket, han och min kille hade varit ute och lekt en timme!

 

 

 

 

 

Hörs sen

 

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. F

    Tror de flesta jobbar 08-17 som har kontorsjobb, de som jobbar inom vården och andra som jobbar skift jobbar ju oftast både dag,kväll och ibland natt….