Österlen – Jannike Ebbing

Jannike Ebbing

Österlen

 

Hej fina ni,

 

 

 

Gud vilken slapp dag, knappt rört mig utanför stugan idag, enbart en pw och varit och handlat lite grejer. Jag har knappt lagat några nya recept, inte i den utsträckningen som jag trodde att jag skulle göra. Det blir inte alltid som man tänkt sig helt enkelt. Med mycket. I morgon planerar jag i alla fall att jag ska åka till en loppis och köpa lite saker till Olivers födelsedag för att göra ett godisbord och en liten bar! Vädret skiftar från dag till dag, men hoppas så på att vi kan vara utomhus!

 

 

 

Sen ska jag åka runt lite på Österlen, det ska bli lite bättre väder i morgon verkar det som! Skönt! Ska göra en liten guide till er med förhoppningsvis.

 

 

 

Oliver har verkligen fått en ny garderob med inför semestern, han börjar bli sååå kul att klä i coola kläder och jag är förälskad i detta märke som har riktigt bra i pris och erbjuder sjukt snygga kläder med! KLICK

 

 

 

 

Tröjor i olika tryck ligger på 149-249 kr och är såååå bra kvalité med! Denna tyckte jag att han var så fin i med!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.