Jannike Ebbing

Rutiner

 

 

Hej fina ni ,

 

Inte många dagar kvar av att vara i Stockholm, vi ska i princip bara fira midsommar och sen packar vi bilen full och kör ner till ÅHUS — YAY! Alltså livets sommar väntar där nere. Är så orimligt taggad kan jag lova. Hela Österlen, alla gårdsbutiker vi ska köpa vår mat i, sena kvällar med vänner och familj. Nej men alltså GUUUUUD.

 

 

Kommer sakna våra rutiner här hemma såklart med Oliver, jag håller ju stenhårt på dessa varje dag och det är så mysigt för honom och för oss att ha bra rutiner.

 

 

Efter förskolan gör vi nästan alltid samma sak, går till butiken och köper något gott, går till lekplatsen och har en liten mini-pickninck. Leker i 30 min i det fina vädret sen går vi upp, av med alla kläder som varit på dagis, tvättar av honom ordentligt och spritar händerna. Sen varvar vi ner lite med någon mysig film. Blivit mycket Disney på sistone vilket jag säger stort ja till haha. Annars är det mycket Astrid Lindgren som vi tittar på med. Då brukar vi ha lite bär som vi skär upp! Sen lagar vi mat, han älskar att va med och titta bredvid, äter sen ner i badet och sen sover han vid 19-19.30!

 

Vi äter oftast inte tillsammans då vi brukar vilja äta lite senare och ofta mat han inte gillar haha. Så det blir fiskpinnar, köttbullar, torsk eller tacos till honom!

 

 

 

 

 

Jag har en riktigt fixarvecka innan vi ska ner till Skåne! Igår fixade jag mina fransar hos Maria på mafestudio hon är BÄST ! Jag kör volyfransar och denna storlek!

 

 

 

 

I morgon ska jag till Styleport och stta om mitt hairtalk och även färga det HEJJA vad jag längtat! Ska göra stora ljusa slingor fram!

 

På torsdag ska vi handla inför midsommar och jag ska få hem mina kransar till mig och mina tjejkompisar! Samma företag som gjorde de förra året! Bloomaway!

 

 

 

Vill ha en liknande dukning som på bilden nedanför!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.