Jannike Ebbing

Risotto och friterade risottobollar

 

 

Hej fina ni,

 

 

VAR tar tiden vägen, jag hinner ju knappt uppdatera bloggen, FÖRLÅT! Jag och min kille har fullt upp om dagarna med att ha hand om Oliver som bev hemskickad förra veckan för han var snorig och han är rejält aktiv den här lilla killen, han KAN INTE leka själv och tröttnar väääääldigt snabbt på lek. Han säger måla, så vi plockar fram allt vi har och börjar måla, han drar typ 5 streck sen är han klar. GAH haha, kan inte klaga för jag vet att han ärvt sin hetsiga del från mig…… hehe. Vädret har inte varit helt ok heller för utomhus då det blåst och regnat! Vi kom helt ur fas med när han sov i typ 1 h på dagarna så var han vaken till 21 flera kvällar så nu har vi dragit ner det till max 40 min och det funkar SUPER för nu somnar han 19 igen, skönt. Precis när man lärt sig hans rutiner så ändras de 😉

 

 

 

 

Busungen har börjat kasta saker med, helst på oss och han är pricksäker med ……

 

 

 

 

Han slutar inte heller prata det är SÅÅÅÅ gulligt, jag trodde inte han skulle börja prata förens han va typ 2,5 år? Men han pratar hela meningar konstant och är så sjukt duktig på ord och vi har lärt honom att räkna till 10 nu med! SÅ GULLIGT.

 

 

 

Min syster har utmanat mig i en challange också haha, hon har ett armband som heter fitbit som hon har på sig hela tiden som mäter hennes steg och sömn, puls mm och den är FANTASTISK, så jag köpte den med!

 

Ni kan köpa det här – klick

 

Kan varmt rekommendera det, jag är helt besatt!

 

 

Jag har utmanat mig själv att gå 10.000 steg om dagen och jag har gjort det nu tre dagar och älskar att gå längst vattnet och lyssna på min ljudbok ( just nu Camilla Läckberg och Bur av guld SÅÅÅÅ BRA )

 

 

 

Jag har lagat MASSOR med mat, herregud haha. Delar ett recept här på risotton och mina risottobollar som jag friterade med, himmelska verkligen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Av den överblivna risotton gjorde jag friterade risottobollar och de blev SJUKA! Jag är så glad över alla ni som lagar min mat och delar det, det gör mig varm i hjärtat då detta är mina egna recept som jag kommit på och att ni också gör dom är otroligt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ni kan se recepten på min instagram där jag även gjort video steg för steg 🙂 Hejja matlagning!

 

 

 

 

Jag har börjat med en ny sminkrutin som är GALEN och alla måste testa det!

  1. kräm i ansiktet
  2. Setting powder
  3. Setting spray
  4. Primer
  5. Foundation

 

 

 

I söndags var vi hos våra vänner som jag hjälpte styla deras bostad lite inför foto och de hade beställt sååååå god sushi!

 

 

 

 

 

 

 

Sen på kvällen hade vi mys hemma med massa chark från en lokal butik i Nacka Strand som heter Tasting Italy – WOW så goda grejer! Vi kollade på film och bara chillade!

 

 

 

 

 

Lever i min killes kläder just nu, varför är det så mkt skönare ? Ska gå in på herrsidor nästa gång och köpa haha

 


 

På måndagen hade jag lunchmöte med en gammal kollega gällande business förslag och vi kommer köra tillsammans nu under våren! Sen åkte vi till en bostad som hon plockade in och jag ska styla om någon vecka! SÅ KUL!

 

Vi åt på Orangeriet, friterad kronärtskocka och tryffelpasta jo jag tackar!

 

 

 

 

 

 

 

Blus och jacka från Veronica Virta, så kul att få klä upp sig lite!

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.