God morgon typ – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

God morgon typ

 

 

Hej babes

 

 

Jäklar, sovit som en kratta i natt. Inte pågrund av Oliver utan mig själv hehe. Vaknade vid 03 och kunde inte somna om. Det är precis som om min hjärna radade upp alla problem i bokstavsordning till mig, gah. Jag satte på en ljudbok och kunde till slut somna efter ett par timmar men jag känner mig lite groggy idag.

 

Vi har ett kaos rum just nu och det är mitt kontor, vi har slängt in gamla grejer, pantburkar mm och det är KAOS. Så under dagen måste vi ta tag i detta så jag kan sitta där haha. Kan visa lite bilder från vårt gästrum med som vi inte visar så ofta 🙂 Är så lycklig över att vi köpte en så stor bostad så vi kan växa i den! Men jag kan lugnt säga att suget efter ett hus börjar verkligen komma nu! Visste ni att jag bodde i en villa när jag bodde i Malmö? Den renoverades extremt men till sekelskifte. Gud vad jag saknar att renovera det är så satans kul!!!!!!!

 

 

Nu ska jag göra en kopp kaffe på snabbkaffe. Vi måste verkligen skaffa en kaffemaskin nu haha!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.