Helgen – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Helgen

 

 

Hej vänner,

 

 

Hoppas ni njutit av helgen, det har verkligen vi! Jag ÄLSKAR att vara hemma med mina killar, vi har verkligen njutit av massa god mat, serier och mys. Oliver har nog kommit ur en fas för nu kör han fulla meningar hela tiden och han är SÅÅÅ rolig, han är så otroligt busig och otroligt kärleksfull just nu, inte alls den galning som han var för en vecka sedan haha. Sjukt hur det kan vända från en dag till en annan med hur han är. Vi måste verkligen köpa fler böcker för han älskar att sitta och kolla och att vi berättar sagor.

 

Jag har kollade klart serien Dead to me och började en serie som är en riktig feel good serie, Cheasapeake Shores, den får mig att vilja packa ihop min lilla familj och flytta till Maryland USA, har sen jag var 10 år vela flytta till South Carolina och ÄLSKAR alla böcker, filmer, serier som utspelas där. Blir galen av tanken att det aldrig kommer hända.

 

 


 

 

Vi fick till lite häng med våra vänner med på fredagen! Vi spelade boule och hade SÅ härligt i solen!!!

 

 

 

 

Kände mig så fräsch i min spraytan som jag gjorde dagen innan med på Bronza!

 

 

 

 

 

Lyckan av att ha ljusa jeans och en t-shirt utan att frysa i solen, nu kommer snart sommaren!

 

 

Sen åkte vi hem till oss och spelade lite spel och åt middag! Bästa fredagen!

 

 

 

Nu har jag precis blivit klar med deklaration för bolag och mig själv, skönt! Har lite småsaker kvar att fixa med skimmningen. Sen ska jag göra klart 2019 0ch bokföra 2020 så gott jag kan så jag ligger i fas med allt igen. Så skönt nu när min kille hjälper mig med det också

 

 

I veckan ska jag fixa håret, gå på ansiktsbehanding, äta lunch i stan och jobba en massa! Har lite nya projekt som vi ska ro i hamn, så lycklig över att få jobba med mina drömmar!!!!!!!

 

 

 

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Varför kommer det aldrig hända att ni flyttar till Usa? Du om nån är väl bra på att se till att drömmar blir verklighet 🙂