Ute en hel dag – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Ute en hel dag

 

 

Hej fina ni,

 

 

Jäklar vad upp och ner vädret varit idag, från blåsigt och kallt till 20 grader och sol och sen nu 9 grader och mulet haha.

 

 

Idag kom städerskan hit så vi tog på oss träningskläder och klädde på oss för att gå ut och rasta Oliver ordentligt! Vi åt lunch på kvarterskrogen och sen började vi gå längst med vattnet och O somnade i vagnen. SÅ vi gick till Hammarby sjöstad i 1 h och satte oss sen i solen och njöt medan han sov. När han vaknade gick vi till en såååå bra lekplats som ligger precis vid bron som öppnas för båtar den vid slussen liksom , precis till höger in där är flera lekplatser och en stor fotbollsplan. Strålande sol och massa häng blev det där. Oliver åt glass och vi chillade 🙂

 

 

 

Sen gick vi hemåt och sprang på en boule bana så vi bokade in oss ett helt gäng som ska dit och njuta i solen på fredag, ska bli helt underbart! 

 

 

 

 

 

Jäklar vad alla träd börjar bli gröna, från vår lägenhet ser vi över till Manilla skolan på Djurgården och där ser man hur otroligt grönt och fint det börjar bli! SÅ härligt äntligen.

 

 

 

 

 

 

 

VI SPRANG PÅ EN RESTAURANG

 

Som vi inte visste låg 5 min från oss haha, så vi sk äta lunch där på fredag i solen, hur magiskt precis vid vattnet! Heter Docklands!

 

 

 

 

 

Lite längre bort ligger denna boule bana som vi ska till med efter och ha massa kul! LÄNGTAR!

 

 

Kom hem till en nystädad lägenhet, är så lycklig över vår städerska haha. Hon fick oss även att gå 1700 steg idag på vår runda runt området haha.

 

 

 

 

Oliver verkar redan trött så F är inne och ska lägga honom nu, håll tummarna så vi får en fri kväll hehe. Ska försöka slänga ihop något gott recept till er sen med!

 

 

KRAM

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.