God morgon – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

God morgon

 

 

 

 

Hej världen,

 

 

Vaknade vid 08 hela familjen, tur i alla fall att han vaknar så sent nu när han inte får gå på förskolan. SÅ enerverande han har NOLL snor, inte ens genomskinligt liksom 🙁 Han är såååå pigg och tröttnar sekunden vi leker haha min kille ska se om något är öppet så de kan åka iväg lite så han har något kul att göra. Vilken tur att det inte är mitt i januari/februari och de inte hade kunnat vara ute utan att frysa ihjäl hehe.

 

 

Satt med deklarationen till sent igår och höll på en massa med det, blev inte ens färdig då det tog oss nästan två timmar att lägga O , så jäkla jobbigt. Var sååå hungrig dessutom slängde i mig maten efter och försökte hinna tills klockan var 00 men var omöjligt. Så det blir en härlig förseningsavgift istället haha, mitt liv just nu alltså.

 

 

Skönt att höra att man inte är ensam i VAB träsket och allt som medförs av det.

 

 

Nu ska jag försöka vända detta och se det ljusa i det , dricka en kaffe och laga en äggröra med getost. Sen ska jag duscha, sminka mig för första gången på 4 dagar, åka och fota ett samarbete, fixa nytt mobilnummer, handla mat och förbereda för något gott recept. Sen sitta med deklarationen igen!

 

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.