Jannike Ebbing

Olivers nya rum

 

Hej finaste ni,

 

 

 

 

Hoppas ni har en grym långledighet 🙂 Vi har enbart varit hemma och myst och igår gjorde vi äntligen slag i saken och åkte till Ikea för att Olivers säng behövde en uppdatering 🙂 Han sover alltid i eget rum och han spjälsäng kändes liksom för liten för honom och det kommer va såååå skönt när han vill in till oss vid 05/06 så kan han krypa upp i vår säng utan problem.

 

Han fick va med när vi monterade ner hans gamla säng och hjälpte till med skruvar och allt. Sen hjälpte han mig med sängkläderna och att skriva ihop sin nya säng, Sen fick han och F gå ut och kolla film medan jag satte upp ljusslingan, bäddade sängen och gjorde mysigt!

 

 

På kvällen gick min kille in med honom och läste saga på hans rum och han somnade där inne och vaknade runt 06 och tassade över till oss med sin filt och somnade om till 09. Helt sjukt. Verkligen så himla lyckat är så glad att vi gjorde det. Han fyller 2 år i juli så det var på tiden 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Det blev verkligen en sån reaktion jag drömde om, han gick in och ropade min säng och la sig direkt på mage och tittade på den fina ljusslingan och pillade med klistermärkena på väggen och tyckte det va mysigt med ”kojan” alltså sänghimlen.

 

 

 

 

 

 

Ljusslingan är från Ikea och ni hittar den här – klick

 

Sängen är med från Ikea och det är en säng han kan växa i, då drar man bara ut den! – klick

 

 

Sänghimmel – klick

Mattan med lejon -klick

 

Ballonger som man enkelt klistrar och enkelt kan flytta – klick

 

 

 

 

 

 

 

Klick för luftballongerna

 

Klick för moln

 

 

 

 

 

 

 

Så nu lägger vi honom i hans egna rum bredvid honom och läser en bok, hans rum ligger bredvid vårt så vi satte lampor i uttagen som bara är en rund liten boll som kostar 59 kr för två SÅÅÅ smart. Så vi har en inne i hans rum och en i hallen. De går på sensorer och tänds när det är mörkt.

 

KLICK

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Superfint! Vi hade tänkt åka till Ikea men när vi åkte förbi kungens kurva i fredags i spöregn var det lång kö utanför och i samband med spöregn kändes det inte så härligt så fick bli att beställa istället 🙂

    1. bisse7

      Åh fy, vi hade tur att det inte var någon kö när vi var där utanför! Ja beställ online så köper ni inte en massa onödigt som man alltid gör på vägen ut haha