Jannike Ebbing

Hur mår ni?

 

 

Hej världen,

 

 

Gud, vad hände med mig egentligen? Jag har världens sjukaste pirr i kroppen och en galen energi. Lycka. Som om när jag grät så försvann mängder av spänningar. Vi har förlorat mycket och varit med om galna saker de senaste året. Om jag hade berättar 50% av det så hade ni undrat hur jag kommer upp ur sängen på morgonen, men vet ni vad. Ni är själva ansvariga för hur ni mår och vad ni gör för val av det som händer er. Kommer det skit efter skit så ställ er upp varje gång, ingen självömkan eller varför händer detta mig/oss, ställ er upp rakryggade och kämpa. Er tid kommer. Jag kämpar varje dag och jag är så målinriktad just nu, vill ni veta mina mål? Jag har mål känslomässigt nu, INGA materiella saker. Jag vill bara må bra och kunna njuta av livet med de jag älskar. Det är mitt mål. Inom karriären som jag så länge kämpat för börjar jag komma dit jag vill, jag är min egna chef nu 100% jag bestämmer hur mina dagar ser ut och jag ÄLSKAR DET.

 

 


 

I helgen fixade vi balkongen och jag sådde frön med Oliver! Såååå mysigt och han fick va med på precis allt, han fick skvätta med jord och hälla för mycket vatten som kom på golvet, så sjukt viktigt att han får va med tycker jag! I matlagning, bakning precis allt! Han får göra fel osv men huvudsaken är att han får va med och kladda och upptäcka!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi körde massa mys i helgen och varje helg ser likadan ut nästan, lagar mat, utflykter och serier/film i soffan!

 

 

 

 

 

 

 

Vi har alltid en utflykt till Nyckelviken, Oliver är så förälskad i det stället ( vi med ) så vi njuter av att vara utomhus och han får rastas haha. Vi var med kusinerna och han leker så bra med dom.

 

 

 

 

 

Stannade på McDonalds för en happy meal……. haha

 

 

 

Hur gosigt med denna nos som låg och sov som helt ovetandes om alla barn som kom och klappade haha

 

 

 

 

Oliver och F har bakat och det gick……. sådär haha. F hade glömt formar så allt gott rann ut på plåten haha

 

 

 

 

Jag la mig i noll för jag kan NOLL om bakning haha men man lär sig hela tiden 🙂

 

 

 


 

Idag sitter jag och jobbar från stan och har varit på Showroom på HM och kikat på deras nyheter. WOW detta kommer i butiken inom 2 veckor så håll utkik för dessa vill ni inte missa!!!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.