Jannike Ebbing

En magisk lunch och äntligen är den uppe

 

 

Hej mina vänner,

 

 

ÅÅÅÅÅÅÅH lyckan av detta väder är ju total , På lunchen igår mötte jag upp F och Oliver för att njuta av en picknick i Nyckelviken. Solen var så värmande så vi kunde sitta i t-shirts , jag köpte med sallad från Coop som va riktigt äckliga haha fy fan alltså. Hur kan man misslyckas med en sallad liksom? Som tur var hade jag köpt en lax med rotfrukter med, tur det! Oliver åt Tom & Jerry kex, vilken nostalgi, men jag minns inte att de smakade så mycket socker hehe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Underbart var det och Oliver lekte massor med bollen och en ny leksak som skjuter iväg runda saker upp i luften! Gungade massor, tittade på kor, kaniner och getter. Jag var tvungen att åka tidigare för att jobba lite hemma med datorn men kunde lösa en del på telefonen. hade ett videsamtal med för första gången hehe

 

Sen blev jag taggad på att göra det som Valerie gjorde och sagt och gjort så blev det riktigt bra och fräscht! De köptes på Clas Ohlsson och finns bland alla deras köksredskap, ska köpa några fler nu när jag sett att jag behöver några till !

 

 

 

 

Känslan att ha en helt rensad och fräsch kyl, magi! Rekommenderar alla som läser att at tag i kylen och fylla den med en massa gott 🙂

 


 

Torkade blommor som lampa

 

Äntligen gå till förskolan igen, noll snor och så skönt för oss att få en fri dag att kunna jobba igen, puh! Efter att vi lämnat honom så satte vi snabbt upp denna extemt vackra kreation från Bloomaway, den ligger på 3.500 kr och är värd varenda krona!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den är till och med ännu vackrare i verkligheten och större! Vi har ju tre meter i takhöjd så den gör dig såååå fint här, herregud.

 

 

 

FÄRGERNA, allt! Så lycklig över torkade blommor liksom haha.

 

 

 

 

 

 

Vi har inget uttag för lampa över matbordet så detta blev magi verkligen, den är deras största modell på deras hemsida men man kan säkert beställa ännu större om man vill ha det.

 

 

 

Den är värd varenda krona, har man större bord och vill ha en större så kan man säkert göra en förfrågan på deras hemsida! Denna gjorde verkligen hela vårt vardagsrum. Vi har inget lamputtag där så detta var en sjukt snygg lösning verkligen.

 

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.