Jannike Ebbing

Påsken

 

Hej fina ni,

 

 

Jag har hela tiden vetat att påsken skulle bli annorlunda i år, vi ses alltid hela familjen i Åhus , Skåne och äter en massa god mat, letar påskägg, åker runt Österlen på konstrundan. Äter våfflor i solen och skrattar och spelar sällskapsspel till långt in på natten. Detta är en av mina absoluta favorithögtider, plus att jag fyller år 😉 Men i år har vi tagit beslutet att inte lämna Stockholm i denna svåra stund. Vi vill inte riskera att smittan ska spridas och tar ett ansvar kring resandet inom Sverige och det hoppas jag att ni också gör. Vi lyssnar på vår regeringen som verkligen uppmanar oss att stanna hemma. 

 

 

Detta var verkligen jobbigt, jag saknar min familj så otroligt mycket och jag hade så gärna velat träffa min mormor ( utomhus med 3 meter mellan oss) bara för att få se henne och visa hur stor Oliver blivit, usch nu gråter jag. Jag får hoppas att detta snart är borta och att ingen reser nu under påsk kommer hjälpa vården och hålla viruset någorlunda under kontroll. Jag lider med er alla som gjort samma kloka val som oss men det är det absolut bästa nu!

 

 

Så vårt beslut var solklart för länge sen men det blev så definitivt nu när det är så nära och jag blir så ledsen när jag tänker på det. Vi får göra det mysigt här i Nacka och ha ett litet knytkalas hemma med några vänner istället och mysa!

 

 


 

Till lunch idag gjorde jag en favoriträtt som tar 15 min att göra, kan verkligen rekommendera det! Så himla gott!!!

 

 

 

 

Blev helt kär i detta grillbord från Åhlens, hur fint att ha massa kryddor på det och ha bredvid grillen???

 

 

 

 

Ikväll när Oliver sover ska jag ha lite spa i badrummet med dessa produkter, sååå mysigt! Min hud har blivit så torr efter att vädret gått från kallt till varmt!

 

 

KRAM på er och va rädda om er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Majlis

    Bra att ni tänker stanna hemma. Hoppas att merparten av befolkningen följer rekommendationen att stanna hemma, undvika sociala kontakter etc.
    Ha en fin påsk!

  2. Sanna

    Tack snälla Bisse för att du sprider detta kloka budskap här!!! Tyvärr tänker inte alla på samma sätt. Vissa bloggare uppmanar till att leva på exakt som vanligt vilket är så otroligt sorgligt (och ”opåläst”) med tanke på den förfärliga effekt det kommer få = fler som förlorar sina barn/föräldrar/vänner ? Men med ditt inflytande hoppas jag att du inspirerar fler att tänka lika vist och klokt! Det är trots allt samma för alla (i hela världen) just nu! Hoppas ni får en fin påsk oavsett! Kram! ?

  3. Jessica

    Tack för att ni tänker ansvarsfullt och att du delar med dig på din blogg. Hoppas fler läser och tänker samma. Speciellt de som reser från Stockholm. Jag sj ska inte resa hem till min familj i Göteborg från Skåne i år. Väldigt sorgligt. 🙁

  4. Linda nordström

    Nu gråter jag också , för jag saknar er så ❤️ Mycket .Men livet går vidare och vi kommer starkare än någonsin ur detta , och nästa år blir det påsk igen
    Älskar er och stöder er i beslutet , precis samma beslut din syster med familj gör . Och I Schweiz sitter din andra syster med familj
    Styrkekram till er alla vi tänker på er 24/7
    Vi älskar er så ❤️mamma och pappa