Jannike Ebbing

My day

 

 

Hej babes ,

 

Hade precis våra vänner över på lite grillning , blev sååååå gott. Älskar att grilla verkligen, eller inte att grilla men att äta maten haha. Vi har varit ute jättemycket idag och jobbat från telefonen, så skönt. Städerskan var här idag för första gången på 3 v, Rent08 shout out till dom som är så himla bra!!!!! Det var magiskt att komma hem till ett hem som är så grundligt städat, svårslagen känsla verkligen.

 

 

 

 

Lever i mina träningsbyxor och hoodies just nu men idag så gick jag upp, duschade och fixade håret och sen sminkade jag mig. Det kändes så mycket bättre och jag fick verkligen en sån energi av att göra det. Så jag rekommenderar er som jobbar hemifrån att göra så med, det känns mycket bättre!

 

 

 

Önskar jag hade samma driv som Lojsan som klär på sig snygga outfits och åker in till stan för att fotas haha

 

 

Jag såg Edita la ut på sin instagram om att läkare var hemma hos dom då de hade frågor och behövde läkarvård till hennes son så jag laddade ner appen MobilaDoktorn och fick svar att en läkare kunde komma samma dag för att titta på Olivers öron. WOW WOW WOW för läkaren. Han gjorde det så extremt bra och O satt såååå snällt och visade sina öron, detta har alltså aldrig hänt. Varje gång vi går till läkarna på vårdcentralen är det en kamp och tårar. Detta var så tryggt och jag blev så rörd över hur duktig han var. Vi har ju fått remiss till att operera honom men det är kaos just nu i med Corona så vi får vänta lite!

 

Han var röd i öronen men vi behövde inte antibiotika denna gång, så skönt!

 

För någon vecka sedan hade jag köpt en doktorväska till O som han fick leka med och läkaren visade sina instrument, så jäkla smart grej

 

 

 

 

Stora killen ligger numera och chillar i sängen själv med iPad och leker runt med appar, när blev han så stor? Två år i juli känns helt galet verkligen.

 


 

 

Nu ska vi sätta oss och spela Playstation, Oliver somnade precis så nu blir det tända ljus och egentid. Han får gå på förskolan enbart på fredag i med att han hade feber för två dagar sedan! Så killarna ska iväg till Skansen i morgon så jag får lite gjort här hemma, omöjligt att jobba annars 🙂

 

 

Har ett projekt jag vill göra här hemma som ni ser nere och vill göra det NUUUU , fasen jag önskar jag var mer händig 🙁

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.