Jannike Ebbing

God morgon

Hej babes,

 

 

Vaknade av att ha sovit såååå gott i sängen och nya möbleringen där inne, konstigt men det känns så mycket bättre 🙂 Nu väntar vi bara på heltäckningsmattan i sovrummet, lite risky med tanken på att vi har barn men äsch, man kan ju inte sluta ha fint för att det finns en risk att det får fläckar? Då kan jag inte köpa något förens om 10 år haha.

 

 

Vi bäddade rent med och det var såååå lent och magiskt i sängen. Jag sover med min sidenkudde varje natt och den gör ta mig tusan underverk för mitt hår och hy med! En ”vanlig” kudde med örngott i bomull eller liknande drar åt sig av din fukt du har i hyn så du kan bli torr eller yttorr av det! Siden drar inte åt sig av din fukt i huden, ett riktigt pangtips 🙂

 

 

 

 

 

Här sitter jag och jobbar med det lila jag kan jobba med på distans just nu 🙂 Åh vad världen är skör just. nu med alla jobb inklusive mitt egna, dagarna som följer nu kommer verkligen avgöra min framtid. Skulle det gå åt helsike så öppnas det alltid nya dörrar, jag är inte rädd för förändring längre och allt har en mening, hur tufft det än kan vara. Så alla ni som just nu är rädda eller uppsagda eller permitterade, nu har ni tiden att bli kreativa och tänka ut vad ni vill göra, allt kommer ordna sig. Som min mormor brukar säga : Vi ska jobba hela livet 🙂

 

 

 

Min kille gick och köpte en latte till mig nu på morgonen, såååå gott att dricka kaffe i sängen. Sjuk grej…. vi äger ingen kaffemaskin hemma haha. Kanske dags snart? Jag dricker max 1-2 koppar i veckan så jag har aldrig känt behovet att ha en maskin och min kille dricker bara kaffe på jobbet.

 


 

Oliver är hemma då han verkar ha öroninflammation just nu , typiskt!!! Vi har ju fått ok på att operera honom för det men det känns inte riktigt som läge för det, så fort viruset lugnat sig så ska han in för operation – hatar att han ska ha ont och missa så mycket på förskolan.

 

 

 

 

Asså….. kolla mina naglar haha, vägrar gå iväg och göra dom i dessa tider så de får se ut så här ett tag till haha, men godaste chokladbollarna, åt en igår och de är MUMMA!

 

 


 

Mathilda och Alia har åkt till Åhus och jag är så avundsjuk och vill också åka ner, Alia har renoverat sitt hus ( villasvarta på insta ) och bad om inspo till sin trappa och jag hittade dessa. Guuuuuuuud så fint. Jag hade verkligen kunnat tänka mig att flytta ner till Åhus och bo i en härlig villa där, här känns det helt omöjligt att någonsin kunna ha råd med en stor villa.

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Vi sitter också och jobbar hemma med en superpigg 1,5-åring, han hostar ibland efter en förkylning han hade för 2 veckor sen och får inte gå på förskolan nu ? men de är så svårt. De skriks och härjas när han inte får någon uppmärksamhet ? Tv funkar ett tag, sen inte. Jobbar din kille hemma nu också eller vabbar han? Vi får försöka dela tips med varandra hur man får detta vobbande att gå ihop ❤️

 2. Sofie

  Vi sitter också och jobbar hemma med en superpigg 1,5-åring och försöker jobba, han hostar ibland efter en förkylning han hade för 2 veckor sen och får inte gå på förskolan nu ? men de är så svårt. De skriks och härjas när han inte får någon uppmärksamhet ? Tv funkar ett tag, sen inte. Jobbar din kille hemma nu också eller vannar han? Vi får försöka dela tips med varandra hur man får detta vobblande att gå ihop ❤️

 3. Sara

  Ja, nu är det verkligen tid för förändring… både jag och min man har blivit av med våra jobb. Har haft ganska hög årsinkomst och vi kommer inte kunna få jobb med motsvarande lön, så vi blir tvungna att sälja vårt hus. Håller tummarna för att försäljningen går igenom. Även om det är hemsk att flytta (framför allt för vår dotter om hon blir tvungen att byta skola) så känns det skönt att växla ner och få ett annat fokus i livet efter många år när vi maxat på alla nivåer,

 4. Beata Hanner

  Hej, om du är sugen på en riktigt bra espressomaskin så hör gärna av dig till mig så ska jag hjälpa dig med ett bra erbjudande. Min pappa driver Adesso AB som säljer originalet när det kommer till espressomaskiner, Gaggia. http://www.adesso.se Som sagt, hör gärna av dig så hjälper vi dig att hitta rätt maskin för dig!