Jannike Ebbing

Mysig helg

 

hej fina ni,

 

 

Har verkligen kommit in i den här lugnet nu, inte hitta på tusen saker, vara hemma mycket och umgås med familjen. Denna helg har verkligen varit en av de skönaste på länge, vi har tittat på Disney filmer med Oliver, varit ute massor i solen, grillat korv och firat vår vän som fyllt år , bara vi och hans fru. Vågade inte chansa på att träffa fler 🙂 så himla mysigt alltihop! Sovrummet börjar dessutom bli klart och det blir verkligen över förväntan! Såååå himla snyggt och färgen blev toppen!

 


 

 

 

 

 

Åt sååå goda moules!!!!!

 

 

 

Det var verkligen härligt i solen!

 


Jag och fina Valle som ska ha sitt barn i juli!!!!!! Vår andra vän fick barn samma dag som hennes man nu i torsdags! Jag är så lycklig för deras skull verkligen! Fatta vilka härliga somrar och resor vi ska göra med barnen! Underbart!

 

 

Vi åkte hem till min syster på söndagen och grillade korv ute, det var verkligen så himla mysigt och GOTT! Jag gick all in på topping av korven, denna kombo var verkligen den bästa ever!

Gott korvbröd

Sallad

Ketchup

French hot dog sås

Surkål

Picklad rödlök

Knaprig panchetta

Chorizo

 

wow säger jag bara 🙂

 

 

 

 

 


 

Deras radhus ligger med rejält solläge så det var riktigt varmt och skönt att sitta där! Sen åkte vi hem och jag och Oliver somnade i över två timmar haha. Hatar egentligen att sova mitt på dagen men denna gång var det rätt skönt! När jag vaknade var jag galet sugen på att baka så vi gjorde chokladbollar med en liten tvist, vi fyllde dom med nötcreme och jordnötssmör och rullade i hackade nötter….. my god vad gott! Recept från Hamid som har sjukt bra recept!

 

 

Vi la Oliver och sen gjorde vi tacos med vegofärs, det är ta mig tusan hundra ggr godare än köttfärs , är så glad över mitt beslut att börja äta med vego! Går sakta men säkert att byta ut!

Vi började kolla på en ny serie som heter Bäckström WOW för denna serie och även Sjölyckan. Bästa svenska serierna just nu kan jag lova!!!!!!!

Nu ska jag jobba och hämta flera paket som kommit och planera framtiden med samarbeten!

 

Kram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.