Jannike Ebbing

My day so far

 

 

Hej fina ni,

 

Hämtat min dator nu som jag lånade ut till min tjejkompis som låg på BB och födde haha, de hade i all hast glömt ta med så vi åkte dit med min dator så de kunde kolla serier 🙂 Fick även träffa deras son Lion (hur fint namn?) såååå fin! Sen åkte jag och hämtade upp paket inför samarbeten och lite småfix. Sen direkt hem och försöka jobba samtidigt som O är hemma, han var lite snorig så jag ville inte belasta förskolan idag med honom om han skulle va sjuk. Men jäklar vad tufft det är att jobba när han är hemma, han vet ju om att jag är i mitt kontor och vill in där hela tiden. Vädret har verkligen haft fnatt idag med så att min kille skulle gå ut med honom har inte riktigt varit aktuellt heller.

 

Idag  blev vi  i alla fall klara med sovrummet, såååååå nöjda och det gick snabbare än vad jag trodde verkligen. Vi möblerade dessutom om så sängen står åt ett annat håll, blev så mycket luftigare nu verkligen.

 

Färgen är NCS S 7502-B men är 40 % ljusare ! 

 

 

 

 

 

Sänggaveln och gardinerna är i samma färg, blev sååå snyggt ihop verkligen!

 

 

 

 

 

Vi ska bara dit med sängborden nu, lite osäkra på om vi ska ha de gamla i marmor eller bygga nya.

 

 

 

Överkastet är från H&M för ett tag sedan

 

 

 

 

Så himla nöjda och det känns verkligen som om sovrummet fick ett rejält lyft. Vi ska ju bo här ett bra tag till och att lägga ner tid och pengar känns helt rätt faktiskt, att trivas i sitt hem är så otroligt viktigt tycker jag. Nu har vi bara hallen kvar att fixa och trixa lite med, är lite sugen på att göra samma stil som här fast med långa rutor istället!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Irene

  Ni har så fint och det blev så snyggt i sovrummet. Vart kommer den fina sänggaveln ifrån?
  Mvh Irene

 2. Katariina

  Verkligen superfint!! Fast det handlar väl inte om attbelasta förskolan? Det handlar ju om att hålla sitt barn hemma när han/hon är sjukt.

 3. Katatiina

  Verkligen superfint!! Fast det handlar väl inte om attbelasta förskolan? Det handlar ju om att hålla sitt barn hemma när han/hon är sjukt.