Jannike Ebbing

God morgon

Samarbete Gina Tricot & Erik Olsson

 

 

Hej fina ni,

Gud vad utvilad jag är idag, så himla skönt! Oliver somnade 19 och jag var tvungen att väcka honom 07.45 hehe bra när det blir så där ibland. För er som undrar kring hans rutiner nu när han är lite över 1,5 år ( han fyller 2 år i juli ) så äter han middag med oss vid 18, sen badar vi oftast 5/7 dagar. Sen går vi in i vårt sovrum, lägger oss med en bok och sen släcker vi lampan och han somnar på 5-15 min. Sen bär vi över honom i hans rum där han oftast sover med ett uppvak runt 23 då sitter vi bara bredvid så somnar han om och vaknar sen runt 05 då bär vi in honom till oss och så sover han där till minst 07. Han brukar vara morgontrött 🙂

Igår var en ganska normal dag jobbmässigt förutom att jag gjorde allt hemifrån 🙂 Hann spela in två samarbeten med, ett av dom var med Oliver 🙂

 

 

Vaknade till sms om att en av min närmsta vänner är inne och ska föda sin son!!!! KAN INTE FATTA, ska åka förbi med en dator till dom då det är vidrigt att inte ha något att titta på när man ligger där haha

 

 

Visar vad jag gör varje dag för att få fin hy!

 

 

 

Denna jeansjacka till barn är så galet söt alltså – KLICK

 

 

 

Klick för jacka

 

 

 

Denna väst är så fin med! – Klick

 

 

 

 

 

 

Annars blir det en lugn dag, ska skicka iväg ett par fakturor och jobba med mäkleriet! Ni har väl inte missat att vi säljer Alice Stenlöfs bostad?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.