Jannike Ebbing

Bra sminkdag

Samarbete Lexington och Gardinex

 

 

 

Hej finaste ni,

 

 

Hoppas ni har sol som vi i Stockholm, jag blir så lycklig av sol och klär mig direkt i ljusa färger 🙂 Hade en sååååå mysig start på dagen, Oliver verkligen ligger och myser med mig och klappar mig i säkert 30 min. Jag somnar in och ut och det är utan tvekan det bästa jag vet. Även om klockan var 06 🙂  Sen gick vi upp och Oliver ville inte släppa mig så han och jag duschade i 20 min, såååå mysigt verkligen. Jäkla massa mysigt i denna text haha. Sen lämnade min kille honom på förskolan och jag fotade ett samarbete för Lexington i vårt sovrum, wow för deras hotellkollektion – dödlig. Tillsammans med min sänggavel ( nyp mig att jag har en egen design) så blev det så jäkla fint. Lite rosa detaljer dessutom som lyfte och gav en väldigt vår-känsla. Ni hittar lakanen här – klick

 

Sminkade mig sen och var på kontoret kl 09 så jäkla effektiv eller hur? Sminket blev magi efter en AHA mask jag hade igår, ska visa sen! Nu väntar massa jobb och möten på kontoret!

 

 

KRAM

 

 

 

 

Kuddfodral – klick

Överkast – klick

 

 

 

 

Hade en mask på mig igår som gjorde underverk för mitt smink har typ aldrig varit finare!!!! Sitter på kontoret så jag kan inte kolla vad den heter

 

 

 

 

Min sjukt fina blus hittar ni här (adlink) – KLICK KLICK KLICK

 

Galet att den bara kostar 249 kr den känns så lyxig

 

Mitt diadem kommer här -klick

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linnlissel

    ohhh önskar så att man kunde ta vara på vädret idag! men 0 energi efter det värsta som finns….. vinterkr……..