Jannike Ebbing

Helgen och veckan som kommer

Hej fina ni,

Vilken helg, kändes som den var hur lång som helst och jag hann med massa grejer! Vi spolar tillbaka till i fredags då det var galan för Erik Olsson på Nalen, vi hade konferens hela dagen och sen hade jag ordnat en svit på Elite hotel Park där väntade massa god dricka och fix av make up artisten Pami @beautybypami på instagram hon är SÅÅÅ duktig. Två tjejer från Dashl kom med och fixade håret på oss. Det var verkligen så himla mysigt att ompysslad.

 

 

 

 

Klänningen är från Valerie och kommer finnas i hennes kollektion om någon månad men i andra tyger, den var helt otrolig!

 

 

 

 

Titta så snyggt sminkade tjejerna blev!

 

 

 

 

 

 

 

Otroligt härlig klänning!

 

 

 

 

Bästa gänget!

 

 

 

 

Fick även hänga med mina gamla kollegor från Malmö så kul

 

 

 

 

Härliga Anna och Agneta, så duktiga mäklare nere i Skåne

 

 

 

 

 

På kvällen hade jag möjlighet att sova själv i lägenheten utan kille och barn men jag saknade dom båda två så mycket när jag var ute att jag åkte till dom i stället haha, så typiskt mig 🙂 Sååå mysigt att vakna upp med dom istället.

 

På lördagen åkte jag hem till Valle där vi skulle överraska Natascha med en babyshower, var sååå mysigt och där hängde jag till 21 så underbara tjejkompisar jag har alltså, tänk att de båda ska få uppleva att få barn 2020 jag längtar så extremt mycket. En vänskap blir ännu mer speciell när man även delar bandet som föräldrar, stöttar och hjälper.

 

 

 

 

 

På söndagen vaknade jag och hade craving efter omelett så jag och O gick till affären och handlade, det tog säkert 40 min då jag lät O gå runt själv, så mysigt när man har mycket tid och inte stressar! Han åker inte vagn små sträckor längre och det är en promenad av utforskning, allt ska pillas på och jag älskar att låta honom ta lång tid på sig, inte stressa utan följa med honom bort till någon buske och hålla hans lilla varma hand i min samtidigt som han ber mig berätta vad allt är. Åh gud, denna kärlek för honom. Den är brutal och gör nästan fysiskt ont i bland, hjärtat blir liksom nästan för stort och det dunkar så hårt under revbenen.

 

 

 

 

 

Sen åkte jag till Mickis med Oliver för att han skulle leka med barnen, Victoria och Lojsans fina små gosungar var där med, Sååå mysig grej för både oss och barnen! Vid 17 åkte vi hem och då väntade tacomys och vi kollade massa avsnitt av Netflix nya serie The Stranger, väldigt spännande!!!

 

 

En magisk helg med andra ord 🙂

 

 

Veckan som kommer

 

Måndag – jobbar med kontoret hela dagen och göra klart en pressrelease om att jag har ytterliga en ny tjänst på Erik Olsson som ni med ska få ta del av! HEJ 2020 vad jag ser fram emot allt.

 

Tisdag – jobb på kontoret, göra ett utkast för ett samarbete , möte med min kollega på ett intag. Fira med min kille att detta var första datumet vi träffade varandra 🙂 Blir lite tända ljus och middag hemma bara!

 

Onsdag – Jobb, utkast för ett samarbete, träna.

 

Torsdag – Åka till läkaren med Oliver kring att operera honom genom att sätta in rör i öronen. Hoppas det går bra 🙁 Sen ska jag lämna honom på förskolan igen och jobba hemifrån.

 

Fredag – Utkast för samarbete och jobb på kontoret.

 

Helgen – inga planer alls bara njuta av min familj och göra massa kul med O.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.