Jannike Ebbing

Ishotellet

 

Vänner,

 

 

Det finns event och det finns event! Wow vilken resa jag var på! Så mycket som hände under våra 24-h. Går att beskriva med ett ord, MAGI. Det var verkligen svårt att ta in hur vackert det var, norra Sverige är en helt otrolig plats och jag är så tacksam över att jag fått uppleva detta. Vi var ett litet gäng tjejer som åkte upp och alla var otoligt härliga, många nya ansikten och de var kul att prata med alla. Vi åkte hundsläde till Ishotellet och det tog ca 1 h, hundarna var så fina och jättegosiga. Jag vågade inte klappa dom då jag hade fått för mig att de va som polishundar haha. Av någon anledning har jag blivit lite rädd för djur efter att jag fick barn, hur weird? haha

 

 

 

 

Sååå vackra hundar, de stod och var så otroligt taggade och busade med varandra innan vi började åka

 

 

 

 

Vi hade strålande sol vilket gjorde upplevelsen ännu bättre, vi fick härliga och varma kläder när vi kom fram så jag var varm och frös enbart om fötterna när vi kom fram! Som tur var stannade vi för varmt vin med honung i, det var SÅÅÅÅ gott. Lite som glögg men godare 🙂

 

 

 

Vi kom fram till hotellet och fick en rundtur, de bygger upp et varje år – just delen som enbart är byggd med is och snö. Där vi sov på natten, Alla rum hade olika teman och det ena var finare än det andra!

 

 

Till och med lamporna var gjorda av is!!!!!

 

 

 

Sen samlades vi i isbaren innan vi skulle iväg ut i skogen och äta en middag framför brasan.

 

 

Alla glas är helt i is!

 

 

 

Vi åt en magisk middag och hade en vinprovning ( ALDRIG gjort det tidigare ) Helt underbart verkligen!

 

 

 

Kocken stod och lagade mat framför oss, sååå sååå trevligt och det var så mysigt att sitta och titta in i en brasa!

 

 

 

Plötsligt kommer en av guiderna in och berättar att det är Norrsken och man ser reaktionen på mig med kameran som Lisa Hööks tog, wow alltså. Jag har drömt om att få se norrsken.

 

 

 

Blev såååå bra på bild och inte lika starkt som i kameran men SÅÅÅÅÅ vackert.

 

 

Lisa och Angelica, SÅÅÅ magiska människor. Alla dessa härliga samtal vi hade alltså Så underbara, vi mammor uppskattar nog sånt här lite mer än andra haha, vi njuuuuuter.

 

 

SÅ här såg vi ut största delen av kvällen, skrattandes 🙂

 

 

Vi satt uppe till 02 och pratade framför en brasa, så mysigt. Sen gick jag och Josse in och la oss i ett -5 gradigt rum. Vi fick sovsäckar och man låg i underställ och mössa, jag vaknade och var sååååå varm – hur sjukt? Madrasserna va mjuka men jag sov lite oroligt av någon anledning! Men mycket bättre än vad jag trodde. Kan verkligen rekommendera det!

 

 

Innan vi skulle åka på morgonen så tog Lisa MAGISKA bilder på oss i solen

 

 

 

 

 

Mitt set är från Colmar och glasögon från Sihulettes och skor från Inukki

 

 

 

Sen hem till min älsklingar och vi hade en mysig kväll hemma i lördags

 

På söndagen var det dags att överraska Joanna på Sparrow hotell och ha en babyshower för henne, så mysigt! Jag blev så sugen på en pasta efter så jag satte mig på Eately där de serverade den absolut godaste tryffelpastan jag ätit i Stockholm…… WOW

 

 

 

Sen hörde min syster av sig och bjöd hem på söndagsmiddag och Oliver lekte med sina kusiner hela kvällen till 21, såååå mysigt och vi åt en extremt god rätt som jag ska laga här hemma med och visa er!!!

 

En galet mysig helg med andra ord.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.