Jannike Ebbing

Min foundation och hur jag redigerar mina bilder

Hej fina ni,

Idag kom jag äntligen utanför dörren i tre timmar, det var allt mina lungor orkade men jag hann med mitt lunchmöte med M och hann även springa på Mickis som kunde ta en outfitbild nu när jag sminkat mig hehe. Jag har hittat den snyggaste skjortan på HM som jag tänkte visa er med! Tog den i over size med en midjeväska, sååå najs i materialet!

 

Vi sågs på Sturebadet där vi båda är medlemmar, bästa beslutet 2019 var att bli medlem där, bästa stället för gym, avkoppling och att sitta och jobba! M har varit utomlands och var så där jobbigt snygg i sin bränna haha. Åt deras extremt goda räksallad. Så mysigt att vi sågs nu, saknat henne massor. Min lilla solstråle. Vi sa de att vi måste planera in roliga saker under våren , någon weekend och härliga middagar. Blev galet sugen på att åka till Paris eller något annat och bara äta, shoppa och mysa!

 

 

 

Denna är såååå god

 

 

 

Jag passade på att sminka mig med min nya foundation som är sååååå jääääääävla bra. Nu har jag tre favoriter men denna är snäppet vassare än it-cosmetics som är den som täcker mest. WOW

 

Denna kommer från Huda och finns här – klick

Jag har färgen Cashew

 

 

Den täcker ta mig tusan ALLT och över dena så har jag Hudas baking powder som är magi – klick

Jag har färgen Pund Cake och den är så satans bra med snälla kolla bara kommentarerna på Sephoras hemsida, ni kommer inte bli besvikna.

 

 

 

 

 

Skjortan är från HM – klick

Skor från Nelly – klick

Byxor från Stronger – klick

Midjeväska – klick

Ryggsäck – Rean på Zara

 

 

 

 

 

 

 

 

Får ofta frågor hur jag redigerar mina bilder och det är VSCO en app till din telefon  och jag använder A6 när jag har mörka kulörer på mig, I somras använde jag DOG1 mycket!!! Bästa filtren!

 

 

Nu ska jag sitta med alla kvitton igen till min revisor

 

 

KRAM

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.