Ingen röst – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Ingen röst

Hej vänner,

 

Ser ljuset av min förkylning men har ingen röst kvar haha. Min kille verkar tycka det är jätteskönt ….. hehe. Jag snorar och nyser inte lika mycket och läkaren skrev ut en grym hostmedicin som jag tar innan jag ska lägga mig så jag sover mycket bättre, kan även bero på att Oliver sover i eget rum igen. PRISA GUDARNA. Kan absolut sakna honom när jag ska lägga mig men inte när han ligger och sparkas på nätterna. Vi är på väg tillbaka till våra rutiner och jag är så glad för det. Han har varit på förskolan nu i två dagar, igår kom han hem vid 16, åt lite mat tog sin filt och kröp upp i vår säng och somnade själv…… eeeeeh japp förskolan är magisk haha de blir så sjukt stimulerade och jag älskar allt de lär honom där. Varje dag är det något nytt som de på sin extrem duktiga pedagogik lär honom. ÄLSKAR det och är så glad att han trivs så mycket.

 

 

Här hemma har jag trots extrem förkylning fått mycket gjort. I dag satt jag med alla hundratals kvitton som ska in till skatteverket och min revisor. Guuuuuud jag säger varje år att jag ska bli bättre på det här med att ha hand om mina kvitton och fota efter varje inköp, så står jag här med en blå ikea-kasse med ångest haha.

 

 

 

 

 

Jag hade turen att spela in ett samarbete i början på veckan när jag hade en röst så det har jag med fått gjort, i morgon ska jag spela in ett samarbete med Sodasream, och SNÄLLA jag är så lycklig över att de kontaktade mig. De har min absoluta favvo-läsk PEPIS för Pepsi har nyligen köpt upp Sodastream och kommit med denna magiska smak. Testade den idag och jag är frälst. Inga fler onödiga plastflaskor och jobbigt bärande på tunga matkassar. Men mer om det på instagram i morgon 🙂 Min kompis C som jobbar på Pepsi är galet nöjd att de kontaktade mig så alla fattar hur mycket godare pepsi är än Cola!!!!!

 

 

 

 

Klick för tröja

 

 

Att vara hemma innebär nätshopping KOLLA denna tröja!

 

 

 

I morgon räknar jag med att vara på benen efter 6 dagar hemma, helt sjukt detta. Så jag ska ta en långdusch, peela mig, duscha och fixa håret samt SMINKA mig för först gången på flera dagar och ta mig in till kontoret. Så himla skönt.

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Men hur kan allt gå ihop. Dina samarbeten där du säger hur duktig du är med privatekonomin. Du hamnade nästan hos kronofogden för ett tag sedan, nu ligger dina kvitton i en Ikea kasse? Är du ens sann? Egenföretagare!!!

  1. bisse7
   bisse7

   Jag har alla mina kvitton samlade på ett och samma ställen som råkar vara en Ikea kass haha det bästa är att allt är där eller hur?

   När de kom till kronofogden som jag skrev så handlade det om att bolaget jag jobbar för hade gjort fel och inte jag 🙂 du får snällt kolla det inlägget igen för det har du visst missat! Ibland vill man nog läsa det man vill? Hehe

   Kram på dig och hoppas du har en bra kväll och sprider energi