Jannike Ebbing

Veckan

 

 

Hej fina ni,

Nej, ett ordentligt melt down idag då jag fortfarande är sjuk och fullständigt drunknar i jobb, Hela november va en dimma då jag hade 1/3 av mitt bolags omsättning på 1,5 v, då fattar ni hur extremt det var. Mitt huvud snurrade och Oliver var konstant sjuk denna månad vilket innebär noll sömn i kombo med massa jobb. Nu har jag en julkalender vilket innebär att jag jobbar något extremt även hela december. Detta är saker jag måste göra på lunch-tid eller när jag kommer hem från mitt vanliga jobb som social media manager 100% samt på helger så jag minns inte senast jag hade en hel dag utan extremt mycket möten, event, samarbeten eller en sjuk son.

Så idag lättade jag på trycket och grät, sen var det bara att bita ihop och ta en Alvedon för jag har ett sista ryck att göra nu i kväll. Min hals ömmar och jag önskar att jag var lite mer normal i mitt driv ibland men jag älskar samtidigt denna sida och jag hade inte kunnat vara utan allt detta som jag bygger upp. Ibland blir det bara lite för mycket. Jag glömmer så lätt bort allt jag gjort och gör och glömmer att leva i nuet och sätter alldeles för höga krav på mig själv.

 

____________________________

 

Att vara egen företagare betyder att ingen kan ta över för dig, blir du sjuk så kan ingen hoppa in och ta dina timmar, du lider av både pengaförlust och stress när du är sjuk. Företag man jobbar med har också väldigt lite förståelse kring det.

 

 

 

 

Detta citat är sant så nu har jag försökt stoppa allt jobb och ska umgås med min kille och O innan han ska sova och sen bara lägga mig i soffan medans min kille gör middag. Behöver lite sånt nu!

 

Sanne min fina vän skickade ett råd om att göra en to-do lista och massa andra nyttiga saker så det ska jag definitivt göra. SÅ skönt. Nu ska allt fixas så jag den 20 december kan stänga av mailen och gå på ledigt till nästa år.

 

 

 

 

Tröjan är från Tommy Hillfiger och kommer från Best of Brands ÄLSKAR den. Jag har storlek L . Byxorna är gamla från Gina Tricot.

 

 

 

 

 

Veckan som kommer ska jag

 

Onsdag

Ut med två samarbeten som jag ska jobba på nu ikväll. Ett recept med växtbaserade produkter bland annat kommer bli sååå gott. Sen på kvällen ska jag på ett intagsmöte med en mäklare för att ta in en fin bostad.

 

Torsdag

Möte på kontoret och jobba där hela dagen. Grab and go med Gina Tricot med Mickis och Lojsan

 

Fredag

Luciafirande på förskolan sen lunch med tjejligan som jag haft sen O föddes 🙂 Ida, Vickan, Sanne och Alex! Skönt utan barn för en gångs skull.

 

Helgen

Inga planer, kanske inom Ikea och köpa lite småsaker till hemmet som behövs. Jag ÄLSKAR Ikea, får se om min kille gillar idén 🙂

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.