Senaste dagarna – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Senaste dagarna

 

Hej fina ni,

 

 

 

Tänkte visa lte vad jag gjort de senaste dagarna!

 

Min kille var på bio med en kompis så jag var hemma själv med O och lekte tills han däckade vid 19 sen gjorde jag dadlar som jag fyllde med nötsmör, flingsalt och riven choklad över …. eeeeeeh om de va gott JA tack Vanessa för receptet. Satt och kollade massa julfimler på Netflix och Cmore, såååå mysigt.

 

Oliver har varit så jäkla glad och magisk sedan hans öroninflammation försvann så skönt för oss och honom hehe. Han har blivit väldigt mammig och sover sjukt nära mig på nätterna, vi ska köpa ny säng ( en växa säng) då han får panik av att va instängd där, jag tror han kommer gilla en vanlig säng med, vaknar han så kan han tassa över till oss. HJÄLP vad hände, vår lilla bebis är så stor redan.

 

 

 

 

 

 

Ramlade över detta fina skrivbord med som man kan fälla ihop

 

 

 

 

Igår var jag på lunch som min fina Sanne höll i tillsammans med Maitres, en app som är SÅ smart. Den handlar om att du kan boka, betala och splitta din nota sjukt enkelt på krogarna här i Sthlm!

 

 

 

Vi åt lunch på mitt favvoställe, Kommendören!

 

 

 

Lever i svarta kläder just nu haha

 

 

 

Omg på deras friterade kyckling.

 

 

 

På kvällen träffade jag Michaela Wissén och Mathilda för lite jobb och ett glas på Diplomats uteservering, såååååå mysigt häng och snack. Inte ofta jag fastnar eller ens träffar nya vänner men denna tjej är speciell 🙂

 

 

Kan vi ta ett par minuter och njuta av Diplomats uteservering, här sitter du med värmare och filtar och njuter med låg volym ( jag är en tant jag HATAR hög musik ) Älskar när man kan prata och höra varandra!

 

 

 

Idag tog jag bilen in till stan för att jobba med Anna på Diplomat, så härligt här, ordentligt med julstämning kan jag lova. Julmusik och det doftar gran överallt. Magi. Fått massa gjort och vi firade att Anna jobbat för mig i 1 år.

 

 

 

Ingen risk att frysa idag med lårhöga stövlar, här är såååå varmt inne så jag sitter barfota nu haha.

 

 

 

Åt en magisk chevrésallad!

 

 

 

Nivån på detta är ju helt sjukt – ÄLSKAR

 

 

 

 

Hann förbI Fab Beautybar och njöt av en glow behandling som gjorde underverk med min hy

 

 

 

EEEEEEH ge mig alla galgar där haha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.