Jannike Ebbing

oj oj oj

 

Hej bästa ni,

 

 

 

Vilket ställe Steam Hotel är WOW verkligen, allt är så otroligt genomtänkt och alla detaljer är så fina. Ni måste åka dit om vill ha en mysig kväll med massa god mat och helt underbara hotellrum. Kändes väldigt New York med det råa materialet och inredningen! De har dessutom ett magiskt spa som jag vill hänga på mer nästa gång!

 

 

Vaknade utvilad och låg i sängen ett tag och jobbade och betalade räkningar SÅ tråkigt men lite mer härligt i en miljö som Steam Hotel. Frukosten var verkligen såååå god. Efter lunch hoppade jag in i bilen igen och körde mot Nacka för att jobba resten av dagen hemma! Jag fryser något extremt och har flera lager kläder på mig, nästan lite feberfrossa 🙁 Precis tagit en Alvedon och hoppas att det blir bättre snart!

 

 

Ska bli så mysigt att få pussas lite med Oliver som snart ska hämtas från förskolan! Gissa om det är skönt att han är frisk igen så han får vara på föris och röja runt 🙂 Han och vi höll på att klättra på väggarna! Hoppas han håller sig frisk nu och vi med 🙂

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.