Min vecka – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Min vecka

Hej fina ni,

Sorry för att jag varit totalt bortkopplad här men jag har njutit med min familj hela helgen, tagit hand om Oliver som varit febrig hela helgen så det har varit full fokus på detta. Så vi har myst, lagat mat och sovit. Förutom en snabbis så var vi på brunch för finaste N och J som ska få en liten pojke!!!!!! Nu har jag full fokus på Erik Olsson AB och allt jobb här, jag och Anna sitter med min 3 månaders rapport och i morgon ska jag föreläsa på vår konferens som vi har på Steam Hotel onsdag – söndag! Så jag sitter och fixar med detta nu! Men vi kör en veckans så ni får se vad jag har i pipen!

 

 

 

 

Varje gång jag går hemifrån står vår lilla älskling här i fönstret och vinkar hej då och flera minuter senare står han kvar och ropar mamma…. hjärtat brister ju lite.

Tisdag – Var på event med Petra och hennes smyckeskollektion för Safiran , otroligt fina grejer! Var på bästa Bank hotel – älskar deras lokaler! Direkt efter till kontoret på EO och jobba med Anna och göra klart allt. I kväll ska jag förbi Elins event med Aussie och sen på bio premiär med min syster! MYS!

 

 

Onsdag – Upp tidigt som tusan för att åka till Västerås och Steam Hotel där jag ska på konferens med EO, jag ska föreläsa i 30 minuter och berätta för alla på plats vad jag gjort de senaste månader och vad utfallet blivit! KUL! Är inte så nervös av att stå på scen när det är något jag kan och vet vad jag pratar om! Sova över….. OMG fattar ni vad jag ska njuta!!!! EN HEL SÄNG SJÄLV haha.

 

Torsdag – Njuta av hotellfrukost och sätta mig och jobba där, ska bli så mysigt! PÅ kvällen ska jag på julmys med Nelly som Moa, Lovisa och Hanna bjudit in till!

 

Fredag – Jobba hela dagen och fixa med samarbeten! Sen en tidig helg med mina älsklingar! Ser så fram emot helgen med dom!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.