Min vecka – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Min vecka

 

Hej babes,

Sitter hemma nu på förmiddagen och jobbar för kl 11 ska iväg på Healing, så taggad. Hörde på Lojsan och Hannas podd att Hanna varit där och blev helt omtumlad. Så nu är det äntligen dags för mig med lite healing, längtat hela helgen till detta! Jag håller på att fixa och trixa med allt som ska göras med både mäkleri och marknadsföring, satan vad roligt jobb jag har! Idag ä det nämligen en otroligt rolig kombo av de bägge och förra veckans budgivningar och antal sällskap på våra visningar har varit helt otroliga.

 

 

Måndag – Healing och sen in till Gretas för att fota ett samarbete med Anna, sen ska jag på ett intag tillsammans med en mäklare och prata kring vår marknadsföring och hon ska sälja bostaden. Sen har jag ett till möte på kontoret innan jag kan bege mig hem! Tre dagar denna vecka har jag gjort så jag får vegetarisk mat skickad till mig till kvällarna så jag slipper stå och laga en massa mat när jag har det så intensivt. Vill verkligen ligga på runt 80-90% vego!

Tisdag – Möte på morgonen och sen kontorsjobb. På dagen kommen min tjejkompis förbi med ett brev från sin barnmorska där det står könet!!!! Bara jag och en tjej till kommer veta vad det är! Så vi ska ordna lite ballonger mm inför lördagen! På kvällen ska jag hem till Carro för middag!

Onsdag – Admin dag INGA möten. Bara sitta och fixa med allt.

Torsdag – Bli sminkad och fotad hela dagen för en otroligt viktig sak. Har ett samarbete som jag ska filma och sätta ihop då med. På kvällen ska jag förbi öppningen av Victorias secret!

Fredag – Jobba hela dagen! Sen bara en lugn kväll!

Lördag, brunch på Djurgården och BABY REVEAL! Åh vad jag längtar!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.