Måndag – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Måndag

 

 

 

Oj oj oj,

 

 

Visste att jag och Anna skulle ha en jäkla massa att göra men guuuud. Vi har just nu en to do lista som är lika lång som Kate Moss spiror, älskar det! Så jäkla skönt att sätta tänderna i måndagen och gå all in med allt som behövs göras. Att ha en lugn helg utan sena kvällar har verkligen rått bot på min trötthet och jag känner mig så utvilad efter att F har tagit O i tre dagar varje morgon – halleluja!

Jag ville att hösten skulle bli en nystart och jag måste säga att det är precis så det blev, jag har tagit hand om min kropp och själ och idag börjar mer grönt på tallriken och fler timmar på gymmet. Är så himla peppad!

Jag har ett par mål nu under hösten och jag tänkte att jag skulle dela med mig dem till er och ge er mina bästa tips för att kicka igång er höst om ni inte lyckats ännu!

 

 

 

 

 

Jag har gjort en lista med mål som jag vill göra innan maj nästa år och jag har helt gått ifrån några materiella saker, jag har noll behov av väskor eller dyra kläder just nu. Allt mitt fokus har flyttat till familj och upplevelser. Det är INGET fel på materiella mål, det hade jag de första 8 åren och har köpt det jag vill ha och drömt om! Nu när jag har allt jag vill ha så blir mina mål annorlunda!

 

 

 

 

 

Här har ni mina mål! Jag använder en app som heter Unfold där jag gör dessa lite mer vackra typsnitt och bakgrundsbilder hittar jag på Pinterest, samma sak med vackra bilder och texter hittar jag på Pinterest!

 

 

 

 

Så se nu till att ta 1 h och sätt ihop en mållista och skriv ut eller ha den i bakgrunden på din telefon så du blir peppad!

 

 

 

KRAM

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.