Jannike Ebbing

Min vecka – risk för avundsjuka

Hej fina ni!

 

 

 

Åååååååååh dagen är äntligen här, den här tjejen har skaffat kort på Sturebadet och min träning startar NU! Fatta hur jäkla magiskt att starta sin morgon med träning och sen lägga sin i spaet efter och samla energi innan jag springer vidare till kontoret för en hektisk dag! YES! Så peppad, ni anar inte. Jag är fri från förkylning och helgen har jag njutit av att knappt röra mig, ni skulle se hälsoappen i min telefon jag ligger på typ 1000 steg – totalt haha! Denna vecka är fylld med jobb men minst lika fylld med extremt mysiga saker, sluta läs NU om ni lätt blir avundsjuka haha!

 

 

Måndag – Dagen börjar på Sturebadet och jag kommer gå på bandet och kolla Netflix samtidigt, ja mina vänner på deras överhypade band så har du eget inlogg och din Netflix rullar igång…… hjälp vad najs! Sen kl 09 ska jag vara på kontoret för gemensam frukost och fix! Anna kommer till konotret och vi har MASSOR att gå igenom! Möte på kvällen för en kund som vill sälja sin lägenhet!

 

Tisdag – Jobba hela dagen lång med Anna och mäkleriet, träna på eftermiddagen och sen ta båten hem! Myskväll med mina killar!

 

Onsdag – Träna och jobba! Sen ska jag på Rituals event och sen vidare på middag på Punk Royale med Alia och Mathilda, AAAAAH längtar så mycket!

 

Torsdag – Jobb hela dagen för att sen åka hem och packa en väska för på kvällen checkar jag in med Mickis och ett stort härligt gäng tjejer för att övernatta i en stor villa på Värmdö, vi ska äta middag, mysa i kashmirkläder, kolla film och sova över!!!!!!

 

Fredag – vakna upp i villan och äta frukost med tjejerna! Jobba hemifrån och sen till Yasuragi för att gå på spa! OMG fattar ni hur underbart????

 

Lördag ska jag på tjejbrunch för fina Ananda har fyllt år, ska bli såååå kul att träffa alla!

Söndag – mysa med mina älsklingar

EN HELT MAGISK vecka med andra ord! Så mycket på G och roligt med jobben dessutom!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.