Dagen – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Dagen

 

 

Hej fina ni,

 

 

 

Vilken produktiv dag, suttit flera timmar med mailen och fått iväg en massa viktiga mail! Så skön känsla. På lunchen var jag på ett så jäkla trevligt event som Moa hade tillsammans med Bubbleroom, hon släppte sin kollektion precis och kläderna är verkligen snygga och passar mig som jobbar på kontor perfekt, ni vet de där plaggen som man sen kan ha på AW och middag! Perfekta!

 

 

 

 

På plats träffade jag mina älsklingar Lojsan och Mickis så himla kul och jag fick höra allt om NY – gah! Så mysigt att man har kollegor som också är ens nära vänner! Blir alltid så mycket snack och tiden går sååå fort. Som tur är ska Mickis snart ha ett sova över event så då får vi 24-h med varandra haha.

 

 

 

 

 

SÅ imponerad av kameran på min nya iphone, blir verkligen så sjukt snygga bilder!!!!

 

 

 

 

Vi körde förbi parken och var tvungen att stanna bilen för att knäppa av bilder på min outfit 🙂

 

 

 

 

Måste tipsa om min stickade tröja som jag använder som klänning med ett par tights under! ÄLSKAR

 

KLICK

 

 

 

 

Så himla gosig och sticks NOLL!

 

 

 

 

 

Min nya väst med fejkpäl är såååå härlig nu när det inte är så kallt och man går in och ut hela tiden så är den perfekt!!!

 

 

 

 

 

Söta Moa som har gjort det sååå himla bra!

 

 

 

 

Hela dukningen var så jäkla inspirerande och kreationen i taket var såååååå häftig!!!!

 

 

 

Funderar verkligen på att ha en sån här i vårt sovrum, fatta vad häftigt!!!!!

 

 

 

 

Vi var på Nosh and Chow som sitter inne på dessa härliga lokaler!

 

 

 

Vill ha!

 

 

 

 

 

 

 

Maten var GRYMT god och verkligen så mättande, brukar oftast vara veg som inte alltid är så mycket av hehe

 

 

 

 

 

Älskar att träffa Mickis, så mycket energi och härlig!

 

 

 

 

 

Nu ska jag jobba klart här på Nybrogatan 38 där jag sitter med Mathilda och fixar! Älskar att sitta här med lite liv och musik runt mig! Känns som om jag blir så himla mycket mer kreativ då och får mer gjort än att sitta på ett kontor eller hemma!

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.