Jannike Ebbing

Min vecka

 

 

 

Hej finaste ni,

 

 

Dags för en ny vecka och Oliver är äntligen feberfri – HURRA! Varit sisådär med sömnen för oss alla tre! Jag längtar något extremt till nästa måndag för då börjar inskolningen till förskolan – JIPPI! Jäklar vad skönt det ska bli för oss båda att kunna jobba normalt igen! Få in rutiner och kunna luncha ihop på dagarna igen UTAN barn haha!

 

 

__________________________________________

 

 

 

Måndag – jag var på möte kring youtube-kanal för Erik Olsson och hur vi ska lägga upp allt samt ett möte kring en affärsidé jag har till en serie – SÅ kul! De är verkligen proffsiga som jobbar där! På kanalen så kommer ni få följa med mig när jag stylar och gör andra saker som kan öka värdet på er bostad. Spännande. Nu har jag jobbat i en månad och håller på att göra en sammanställning på all statistik på hur det gått med kunder till bostäder mm. Kommer sitta kvar på kontoret till sen eftermiddag! Sen ska jag till Maxi och handla mat för veckan – så taggad att laga mat

 

 

Tisdag – Jobb på kontoret hela dagen – älskar dagar på kontoret, jag får verkligen sååå mycket gjort. Jag försöker ha två dagar i veckan utan möten så jag kommer in i jobbet ordentligt utan avbrott!

 

Onsdag – Frukostevent med Joanna som bjudit in! Jobba på någon härlig plats på stan och träna på lunchen på Sturebadet. Sen har jag möte k 15 och middag kl 17 med Alia och Mathilda som jag har hotellverksamheten med, det ska planeras en massa!

 

Torsdag – Jobb hela dagen och tre möten! Träna och handla kläder till Oliver inför förskolan!

 

Fredag – Ska boka in en massage för min kropp skriker efter det 🙂 Sen ska jag och F på dejt på kvällen för vi har barnvakt, HUR MYSIGT!

 

Lördag – Mina föräldrar är uppe för att fira min systerdotter

 

 

 

 

 

Måste tipsa om denna skjorta som är SÅ perfekt att ha stickad tröja över!

 

KLICK

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.