Inköp och besök på vårdcentralen – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Inköp och besök på vårdcentralen

 

 

Hej fina ni!

Hoppas ni haft en härlig höstdag, älskar dessa krispiga dagar! Jag sov i eget rum i natt men vaknar som alltid 2 gånger per natt. Sen jag var gravid i 7 månaden så har jag vaknat på nätterna, det tär något enormt på min sömn och jag kan inte minnas jag senast sov en hel natt. Jag är så otroligt trött hela tiden och jag börjar misstänka att det beror på något annat. Så jag bokade in en tid hos läkare för att ta lite prover och läkaren tyckte vi skulle ta prov på min sköldkörtel och järn – så i morse vid 07 var jag hos läkaren och tog en massa tester och redan i morgon kommer jag att få svar – sååå skönt. Jag hoppas det är något av dessa saker för är det inte det så handlar det enbart om att jag är allmänt trött och det går liksom inte att ändra på haha.

 

 

 

 

 

Vid 08 åkte jag mot kontoret och hämtade upp Anna för vi skulle till MoS för en massa inköp för bolaget. Vi hittade verkligen helt perfekta saker. Gud vad Mall of scandinavia har för tusan ALLT! Så skönt att ställa bilen och ha allt under ett och samma tak!

 

 

 

 

Måste säga wow för H&M Home nya saker. Riktigt fina kuddar och detaljer

 

 

 

 

Så skönt att ha med Anna och hennes händer och ben haha

 

 

 

 

Vi smet ner till Ica som hade precis ALLT, även blommor som blev sååå fina!

 

 

 

 

Bästa ANNA!

 

_____________________________________________________

 

 

Vi åkte till första lägenheten på Kungsholmen, en 4,5 rok med en helt otrolig planlösning samt balkong och utsikt! Jag hjälpte säljaren med att plocka undan, bädda om sängen och hade med mig blommor och piff!

 

 

 

Små detaljer som gör en otroligt fin känsla på bilderna, tänk att sitta här och äta frukost eller njuta av ett glas i eftermiddagssolen!

 

 

 

Hur otrolig utsikt över Karlbergsslott!

 

 

Efter det åkte vi till nästa bostad, en av de mest charmiga ettor på Kungsholmen med samma utsikt lite längre upp på berget, sååå himla härlig! Den ska fotas i morgon kl 09 så vi var där och förberedda så kommer mäklaren vara med på morgonen! Förstår ni vilken otrolig tjänst detta är? Att få denna hjälp och marknadsföring av objekten som ska säljas! Så himla bra.

_________________________

Ni vet vart Erik Olsson finns och vart ni kan få en kostnadsfri värdering – klick annars kan ni alltid maila mig [email protected]!

_____________________________

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.