Jannike Ebbing

Välkomna hit

 

Hej bästa ni,

 

 

Mitt första inlägg på min nya portal och jag är så otroligt taggad för det här, hösten är här och jag får en ny boost med att byta portal till bästa Loppi. Så jäkla kul det här och välkomna hit 🙂 Det är inget dåligt inläggjag startar med att visa er min NYA DESIGN på sänggaveln och vilken fantastisk firma som har valt att satsa på oss!

 

 

___________________________________

 

 

Vi börjar med att blicka tillbaka på dessa dagar som gått… det har minst sagt varit omtumlande dagar. I torsdags hade jag en hel del jobb på dagen och ett otroligt mysigt lunchevent med Valerie som visade upp sin nya kollektion som är HELT underbar!

 

 

 

 

 

 

Jag hade ny tröja – klick och skor som är SÅ bekväma – klick

 

 

 

 

Valerie har riktigt mysiga tjocktröjor som hon gjort matchande mössor till, älskar det!

 

 

 

 

Massa snygga set blandat med långklänningar i glitter och siden

 

 

 

 

kvällen avslutades med middag på Nosh and Chow med Gertrud och Metapic. Så sjukt trevlig kväll.

 

 

 

 

Vi satt i ett eget rum, verkligen ett tips för er som vill sitta lite mer avskilt om ni har en affärsmiddag eller fest med era vänner! Många av restaurangerna i Stockholm har det!

 

 

 

Med min älskling MIckis

 

 

Hur cool är inte Ellinor i sina solglasögon ?

 

 

Jag ska ha event om ett par veckor och blev HELT förälskad i detta, de hade gjort drinkar med våra ansikten , de har alltså tagit en bild från vår instagram och på något sätt fått det att flyta i drinkarna haha.

 

 

 

Älskar när de som håller event gör det där lilla extra och det hade Gertrude verkligen gjort, så otroligt mysigt och så härliga tjejer där. Älskar att jag alltid får sitta bredvid Mickis på alla event haha de vågar inte sära på oss två 😉 Jag skjutsade hem M sen på kvällen, vi har alltid så mycket att prata om så jag ville knappt att körningen skulle ta slut 🙂 Jag hade tur och kom hem till en vaken O! Såååå mysigt.

 

 

 

 

 

Jag hade på mig nya kläder från Nelly, älskar min nya höstgarderob – känner mig så bekväm i allt!

Kavaj – klick / Byxor – klick / Tröja – Klick

 

 

 

När jag skulle sova var jag lite nervös då min fredag hade en väldigt viktigt möte kring sänggaveln. Jag hoppades så mycket och hela natten vaknade jag flera gånger trots att jag sov i vårt gästrum, gah.

 

 

Jag gick upp tidigt och min partner från Gardinex mötte upp oss runt 17 på Nobis hotell för att möta upp företaget! Vi satte de sista detaljerna och i slutet tog vi fram avtalet och var redo att signa. Företaget är RoyalDesign och VI ÄR SÅ TAGGADE! Att de tror på oss och vår design, att. de väljer att satsa på ett litet svenskt företag! Visste ni att vi har hela produktionen i Sverige förresten? Hur coolt!

 

Våra sänggavlar är alltså handgjorda i Sverige – kan ni förstå? Jag är så extremt stolt över detta!

 

 

 

 

Väldigt nervös tjej 🙂

 

 

OMG

 

Så nu är allt klar med bästa företaget online – tack för ni tror på mig och oss. Om ca en månad lanseras även den nya designen. Redan nu ska ni få se den, jag tycker den är HELT fantastisk. Hoppas ni håller med mig 🙂 Jag lovar att säga till så fort vi är upp and running på deras hemsida!

 

 

_______________________________________________

 

 

 

 

 

 

SER NI HUR UNDERBAR????????

 

Den kommer finnas online om någon månad!

Jag åkte inom NK Saluhall och köpte högrev för att laga middag till mig och min kille när jag kom hem, så lycklig att få komma hem med detta till honom och fira! Finns inget bättre!

 

 

Jag hade en hel eftermiddag själv hemma då fina svärmor tog Oliver och såg på babblarna live haha 🙂 Så jag åkte hem till Lojsan och gjorde mig iordning innan Nellys brunch. Jag ville inte dricka så jag tog bilen och var chaufför hela dagen 🙂

 

 

 

 

 

Älskar att göra mig i ordning med tjejer och snacka en massa, så himla mysigt!

 

 

 

 

Kände mig verkligen fin i mitt set från Nelly, tyvärr sålde skjortan slut 🙁

 

 

 

 

 

 

 

Jäkligt fint med beige i alla detaljer!

 

 

 

Min min när jag säger NEJ NEJ NEJ inga fler bilder haha,

 

 

 

 

Jag hade spanx som är som höga cykelbyxor under, BÄSTA som finns!

 

 

 

 

Träffade underbara tjejer där och de var så längesen jag såg alla! Såååå kul! Älskar att va nykter, man blir liksom så taggad av alla andra och känner sig nästa berusad av stämningen haha.

 

 

 

 

BABES!

 

 

 

 

Lite cool detalj att de skrivit namnen på tallrikarna som låg under, smart till en fest eller bröllop!

 

 

 

 

De hade en stor skylt där man kunde ta magiska bilder, jag hade proffsen Lojsan och Jossan med mig som lyckades fånga mig på bild!

 

 

 

Details

 

 

 

 

Till alla er som undra om jag gick med bara trosor….. nooooo haha under alla mina stora tröjor eller klänningar så har jag ALLTID spanx under, de är magiska!

 

———->.         Klick

 

 

Haha älskar min look på Lojsan haha

 

 

 

Hur snygga vänner har jag!

 

 

 

Hur underbar är sänggaveln hemma hos Hanna? ÄLSKAR hennes senaste Youtube hur hennes makeover blivit, Där får ni se sänggaveln i olika vinklar i filmen!

 

____________________________________

 

 

 

Så där har ni mina två stora nyheter 🙂 Sänggaveln finns strax på Royal Design och jag har hittat en ny portal där jag kan växa ännu mer, känns verkligen som en bra början på min höst.

Jag ska strax skriva ihop min vecka och det väntar en hel del jobb med PR och mäkleriet, två stora stylingar ska göras och jag har en idé kring en Youtube satsning som inte finns i Sverige ännu, en tjej på Nelly festen satte verkligen pricken över i:et hur jag ska göra och jag kommer vara henne evigt tacksam!

Hej hösten och Bisse 2.0!

KRAM

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva malm

    Men SLUTA detta är ju sjukt!!!!!!!!! Mamma, business och inlunser. Riktigt jäkla bra jobbat! Jag följer med såklart!

    1. Eva malm

      Men SLUTA detta är ju sjukt!!!!!!!!! Mamma, business och inlunser. Riktigt jäkla bra jobbat! Jag följer med såklart!