Jannike Ebbing

Semester

 

Hej fina ni,

 

Gud, ingen har väl missat att vädret är lite instabilt just nu? haha. Bara att göra det bästa av situationen och det jag gör bäst när det är dåligt är att laga mat i massor, finns ju inget härligare! Mina föräldrar renoverar sitt kök just nu så vi har bjudit ner dom till stugan rätt mycket för att äta god mat här.

 

Igår lagade jag tre olika rätter och tänkte dela med mig av de godaste kexen och potatisen. Ni MÅSTE göra detta 🙂 Hittade receptet i Coops tidning, älskar de där tidningarna med recept!!!

 

 

 

 

 

Jag gjorde dessutom kex till förrätten som är ljuvliga. SÅ enkla och kostar nada jämfört med de du köper i påse!

 

 


 

 

Nu har jag precis gjort klart lite med en bostad jag sålt, allt fix med dokument och grejer – var lite ringrostig med alla paragrafer och fix haha. Snart är jag verkligen tillbaka på min arbetsplats, känns helt otroligt. Oliver är lite grinig idag så jag och F ska sätta på oss träningskläderna för att gå vår dagliga pw och sätta oss och äta på något café här i Åhus. Kanske köpa lite nya leksaker så han blir stimulerad haha. Han älskar ju en leksak han har där han ska få ner olika former ner i en behållare, nu klarar han den så snabbt så den är inte lika rolig längre. Gud, han blir verkligen 1 år på fredag. Herregud vad tiden går fort. Min mamma har beställt tårta och vi ska bara fixa ett par presenter , inget stort bara familjen 🙂

 

KRAM

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Jag älskar dina recept, de är alltid supergoda men har problem att printa ut dem. Får liksom ut tusen sidor. Finns det något smidigt sätt att printa dem som jag helt missat?

    Trevlig sommar!