Jannike Ebbing

Nyp mig

 

Hej underbara ni,

 

Jag sitter just nu uppkrupen i mitt magiska kashmir set från Soft Goat och känner värmen från brasan, det känns som om vi har varit här i  tre dagar, det har hänt så mycket de senaste 24-h. Vi tog nattåget hit på lördagsnatten och var framme redan 09 på hotell Copperhill i Åre. Där lämnade vi av väskorna och hoppade direkt in i spat! Vi alla hade bokat in oss på 50 min behandlingar och jag unnade mig en helkroppsmassage. Helt klart nödvändigt efter att ha legat på den hårda ”madrassen” i sovkupén haha. Jäklar vad skönt det var! Hela kroppen kändes bättre efteråt och vi låg i spat fram till lunch.

 

 

Haha, vi låg som packade sillar!

 

 

 

Älskar tröjan och färgen från Soft Goat – klick

Nya byxor från Gina Tricot, de är perfekt höga i midjan! ÄLSKAR  – klick

Skor från Nelly!

Vi gjorde oss i ordning i spat och tog en taxi till Timmerstugan där vi åt lunch och hade afterski, afterspa för oss 😉 Och jäääääklar vilket bra drag det var. Jag har aldrig upplevt en så grym after ski och vi dansade i flera timmar.

 

 

En väldigt snäll och god dricka var denna Aperetivo!

 

 

Finns det carbonara på menyn så faller jag alltid för det, så himla god och krämig!

 

 

Timmerstugan får verkligen full pott på allt! Servisen var så fruktansvärt bra med!

 

 

Önskar jag kunde skicka stämningen via skärmen av hur jäkla kul det var igår!

 

 

Festligt gäng!

 

 

Hur fint halsband har inte underbara Carro! Hennes egna design! Kika mer här -klick

 

 

Älskade Tilda, sååååå jäkla magisk tjej

 

 

Smygfotade Joanna, hon är så jävla vacker!

 

Sen tog vi oss hem vid 16 i snöstormen för att checka in i världens coolaste villa!

 

 

 

 

Vi fick en guidad tur i det 730 kvm stora huset som Petra hyrt till oss och vi alla var i chock! Det är det mest lyxiga hus jag någonsin bott i och jag njuter verkligen av varje sekund av att vara här! Vi har ett stort gym på nedervåningen med flera olika bastu! Jag är i himmelriket.

 


 

Vi satte igång musiken och det strömmade ur bästa musiken i ett helt jäkla fantastiskt ljudsystem och vi dansade i takt i sofforna helt euforiska över att vi ska spendera flera nätter här i huset och med varandra!

 

 

Den öppna spisen är helt enorm !

 

 

 

Vi hoppade in i duschen efter att ha vrålat i soffan ett par timmar och bilar från hotellet kom och hämtade oss för att köra upp oss till hotellets restaurang för en såååå god middag! Sen var man lagom trött och sekunden jag la huvudet på kudden så somnade jag.

 

Jag hade videosamtal med min kille och Oliver och jag började storgråta för Oliver sa Mamma mamma mamma och grät när han  såg mig, hjäääälp vad tufft det är att vara iväg från honom. Saknar honom hela tiden.

 


 

 

Vi har lyxen att det kommer hit två underbara kockar på morgonen och gör frukost till oss så vi alla var uppe vid 09 och njöt av nybakade frallor, ägg och en massa goda saker de ställt fram.

 

 

 

Dröm att få laga mat i detta kök kan jag lova

 

 

Bästa gänget

 

 

Vädret sprack upp och det blev strålande sol för alla som skulle åka skidor, jag lyssnade på kroppen och lät mig själv ligga och läsa i min bok, surfa, dricka te och njuta av brasan. Bästa beslutet ever!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hur gulligt att vi fick massa popcorn – ÄLSKAR detta märke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marine Jespersen

    Skulle du vilja dela med dig om vart man vänder sig för att få hyra det huset? Ser verkligen helt fantastiskt ut!