Jannike Ebbing

Hej fina ni

 

Hej bästa ni,

 

Mitt humör har inte legat på topp de senaste dagarna, en viss tid i månaden och jag har tydligen blivit något mer känslig för hormoner haha. Sjukt det där , nu börjar jag äntligen känna mig som vanligt igen. Men i början kände jag mig så deppig och orkeslös! Väv in riktigt dåliga nätter för en viss kille börjar få fler tänder. My god. Jag har världens bästa kille som i natt tog honom – visst, jag fick putta på honom för att han skulle vakna av att Oliver skrek på sitt rum – det är något annat med en själv som vaknar vid minsta gnället haha. Men jag kunde somna om snabbt och känner mig mer utvilad nu! Perfekt alla hjärtans dag present. Jag är inte så mycket för denna dag, hatar röda rosor och att ägna en dag till att visa kärlek, visa det varje dag i stället! Vi dukar upp middag här hemma som om det vore fredag varje dag. Det är alldeles för många som lever för helgen och unnar sig goda saker då.

 

Det är mitt i veckan vi behöver tända upp ljus och få lite extra kärlek för att orka med tunga arbetspass! Om det så är att man köper hem mat eller laga så är det viktigt att sitta och prata med varandra, ingen TV utan prata om hur dagen varit och inte glömma bort varandra. Det älskar jag med våra vardagar!

 

I dag började Anna jobba sin första dag med mig, SÅ underbart att sätta igång med min assistent! Vi klaffar så sjukt bra och vi har redan kommit sjukt långt i planeringen, jag kommer sova så gott i natt! Anna tar tag i alla lösa trådar jag har och samlar ihop detta så det går att jobba med allt igen.

 

 

Oliver fick va med hela dagen också haha men han skötte sig otroligt bra, så länge jag satt på golvet så var han nöjd! Jag distraherade honom även med x antal majskrokar och fyllde smaknappen ett par gånger men mango och koriander hahaha, jag vill så gärna att han ska äta vuxenmat också när han blir stor så jag brukar fylla den med lite avokado och basilika mm !

 

Jag har precis fått ett riktigt drömsamarbete med Libero, det ENDA märket vi använder i precis allt. Så vi skulle fota ett paket som man kan vinna på min instagram , Oliver fick agera modell och Anna underhöll honom prasslande ljud!

 

 

Hur jäkla go är inte denna bild, med sin älsklings nalle

 

 

Vi använder alltid dessa våtservetter de är verkligen sjukt bra! Har testat andra billigare varianter men inga kan jämföras med dessa!

 

 

Efter ett par timmar med jobb så gick vi ner till caféet och fortsatte jobba och äta lite, deras tomatsoppa där…. WOW älskar den!

 

 

Hur underbart när någon faktiskt kan knäppa av en bild på ens outfits??? Så nu kommer ni få se lite mer av det här på bloggen 🙂

 

 

Klänningen kommer från H&M  – klick

 

 

 

 

Så jäkla skön är den!

 

 

Nu kom min kille nyss hem med en box med mitt favoritgodis, kvällen är räddad! Nu ska vi laga någon riktigt god middag, jag tro jag vet vad vi ska göra!

 

Så SJUKT kul att ni är så många som gillar mina små videos på instagram , så enkelt när jag ändå står och lagar att filma lite till er med! Ser att flera av er lagar rätterna! Ska jag kanske posta alla recept här med?

 

 

STOR KRAM på er allihop

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Hej. Ville bara meddela att libero har återkallat de våtservetterna häromdagen pga bakterier. Kolla deras hemsida för mer information ❣️

  1. Linda

   Uttrycket ”Har du inget snällt att säga, säg inget alls” gäller fortfarande fastän det är en offentlig person ?

 2. Jenny

  Log nör jag läste det med att ens man/kille sover som en stock och jag vaknar av det minsta ljudet! ? Våra barn är nu tonåringar men vaknar nu av vår hund eller när de kommer hem sent på natten! Tar aldrig slut….?