Jannike Ebbing

Med stolthet

 

Vänner,

 

Jag vet knappt vart jag ska börja. Jag har under flera månader jobbat på att designa en egen möbel , en möbel som jag tycker marknaden fattades. Jag satt hemma under slutet på min graviditet och skissade och sökte inspiration – jag hade ett företag i åtanke som jag jobbat med tidigare och jag tog kontakt med de och visade min idé , de älskade den och jag la min bebis i deras händer. Det absolut bästa beslut jag någons tagit. De återkom med en professionell skiss och sa att de kunde göra den och vårt samarbete startade.

Det var svårt att få till direkt men i dag fick jag den färdiga modellen och jag blev tårögd när jag drog bort plasten, den är finare än vad någonsin vågat tro och Gardinex som jag är så jäkla glad över som vågade göra detta med mig!

 

Så här har ni den mina vänner, min sänggavel som ni kommer kunna köpa och måttbeställa helt i egna kulörer och höjder!

 

 

Höjden är för mig avgörande för en sänggavel, ju högre desto pampigare! Min är 170 cm hög och vi håller just nu på att producera en som är 180 cm till en sekelskiftesbostad där de har rejäl takhöjd! Vi har en säng som är på 210 cm vilket gjorde det omöjligt för oss att hitta en sänggavel som passa så den går att göra i alla olika breddar med!

 

 

Jag vill att man ska kunna bädda med flera kuddar och sänggaveln ändå drar ens uppmärksamhet! Jag valde att ta en färg som går i ton med våra gardiner och i sammet. Den är så lätt men ändå pampig!

 

 

Ni kommer ha möjlighet att få hem flera tygprover och välja exakt den kulör som passar bäst hemma hos er!

 

 

Ni kan exempelvis matcha med ett sängöverkast som ni gillar eller lampskärmarna bredvid sängen, allt är möjligt!

 

 

Att få se sin sänggavel är en helt otrolig känsla och jag hoppas ni gillar den!

 

 

Den gör sig så fin i olika ljus och skiftar nästan i färgen! Åh lyckan!

 

 

Alla detaljer sitter verkligen och jag kan stå bakom denna till 100 % !

 

 

Hela rummet fick en ny känsla, vi har ju 3 meter i takhöjd så ni tänker på det med 🙂

 

 

Det som vi alltid behöver är måtten på höjden av din säng där är det nämligen mer platt sen börjar bågen från kanten!

 

 

 

Ni kommer kunna beställa denna via bästa gardinex och priset kommer att bero på vilken höjd samt material ni väljer!

Min gavel som är 170 cm hög och 210 cm bred ligger på 8.495 kr så priserna kommer ligga lägre om ni har en mindre säng än vad jag har!

Allt beror såklart på vilka mått och tyg ni har!

 

Om ca två veckor kommer hemsidan vara uppe och klar att beställa via! Vill ni ha tygprover skickade så kommer vi att kunna lösa det med!

Produktionen går på ca 1,5 v att få sin egendesignade sänggavel hem till dörren!

 

Är det så att ni redan nu vill ha kontakt så finns mailen nedan!

[email protected]

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa Elander

  Verkligen superfin – bra jobbat! Jag kikar på hur man kan matcha den med sängramen och såg att du har ett grått sammetstyg på din sängram. Har du gjort det själv eller är det en sängkappa? Tar gladeligen emot idéer för att få gaveln att estetiskt smälta ihop med sängen. Tack! 🙂

 2. Caroline

  Hej, så otroligt fin gavel! Du är en inspiration och jag älskar att du delar med dig av ditt liv och det verkliga livet.
  Det skulle vara intressant att läsa om processen som du genomgick med framställande av denna gavel. Tex hur du gjorde med din skiss när du visade den för företaget G, om du sökte nå form av patent/varumärkesskydd eller liknande innan du visade upp din idé mm. ?

 3. Linda

  Du har ju bara kopierat sänggaveln från Sleepo som Lovisa Alcén gjort. Det är väl inget att vara stolt över utan snarare något att skämmas för. Du själ från någon annan och sätter ditt namn på. Gör något eget i stället för att ta något som någon annan jobbat fram. Otroligt oprofessionellt.

  1. jannikeebbing

   Älskar att din IP är från Spanien och jag ser exakt vart du sitter – pinsamt

   Hahahaha skämtar du eller? Har du någonsin sett denna design??? Ska alla som någonsin förbättrar eller gör något annorlunda ta skit? Du är en bitter människa som sitter bakom skärmen och din IP har använts flitigt under andra namn och det är alltid samma ställe. Lika bra att skriva ditt egna namn istället? Ska Lovisa skämmas för att hon tog en design som fanns på 70-talet och som finns på ett hotell? NEJ! Om den inte finns på marknaden så är det väl för fan inte konstigt att hon producerar den!

   Att min sänggavel har runda kanter som hennes men har ett helt annat utförande är inte konstigt. Det är som om jag skulle göra en med knappar, det finns ju flera tusen med knappar

  2. Jennie

   Vilken otroligt onödig kommentar! Det måste vara fruktansvärt att leva med en sådan otrolig missunnsam inställning till andras lycka och framgång. Tycker synd om dig!

 4. Eva

  Så fin o så stilig design. Men har en fråga om sömmarna emellan. I dem som är i sammet med knappar bir det lite damm man måste dammsuga bort.
  Hur är det i dina sömmar blir det dammigt och kan man ta bort det lätt .Tycker en del sammet drar åt sig. Vad för sammet är det ?

  Kommer du göra fler möbler 🙂 MKT FIN DESIGN : Kram Eva

 5. Matilda

  Fin! Men den ser ju dock mer eller mindre prrcis ut som den som Lovisa Alcén gjort i ett samarbete med Sleepo? ? Enda skillnaden är att din övre kant är rak…

  1. jannikeebbing

   Lovisas är suuuuper fin med, hennes är gjord efter en som gjordes på 70-talet också finns på steam hotel så hon gjorde sin fina gavel efter detta! Vi har rundade bågar båda två! Den stora skillnaden är höjden vi erbjuder och färgvalet! Alltid svårt att inte likna någon design som finns på marknaden när det kommer till sänggavlar! Tack för du tycker den är fin’

 6. Vicktoria Murawska

  Jannike, den är helr fantastisk! Jag har bott världen över och jag kan ärligt säga att jag blev helt lyrisk när jag såg vad du tagit fram.

  Just nu är den lite pricey för oss att köpa in, men så fort vi köpt vår nya lägenhet så är detta den enda möbeln som jag i nuläget vet kommer att stå på väggen bakom vår säng. Vilken centerpiece att bygga runt om alltså!

  Massa julhälsningar till dig och lilla familjen från Malmö ❤

  Kram Vicktoria