Hur är det möjligt? – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Hur är det möjligt?

 

Hej babes,

 

Fick en chock när jag kollade klockan. Hon är nästan 15 och jag har inte gjort någonting!!!!!! Vet inte vart denna dag tog vägen och nu känner jag att jag inte kommer hinna in till eventet inne stan, fasen med. Jag ska spela padel i kväll med min syster och hennes vänner så jag vågar inte ta mig in till stan för risken är att jag fastnar i trafiken tillbaka, HATAR SLUSSEN så jäkla mycket! Tar evighet när alla slutar jobb!

 

Jag är väldigt nervös hur det kommer gå att spela, det var sååå längesen jag spelade. Spelade varje dag vi var i Spanien och blev duktig men jag kanske helt tappat det? Och jag har definitivt tappar min kondition haha

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.