Jannike Ebbing

Ögonbryn

 

Hej fina ni,

 

I dag hade jag en riktigt skön dag och det behövdes efter en natt med Oliver som vaknade en gång i timmen, herregud alltså han brukar vakna en gång!! Kändes som om jag sovit tio minuter när klockan ringde och jag skulle upp! Jag hade nämligen bokat tid hos Felicia för att fixa mina ögonbryn och WOW vad jag är glad för det! Jag har ju tatuerat mina bryn en gång men färgen hade försvunnit lite och jag behövde verkligen plocka och klippa mina långa hårstrån! Så jag åkte in till Sephora på biblioteksgatan och Felicia ( @browfelicia på instagram ) så fick hon fria händer! Jag är mer än nöjd och känner mig redan piggare med min nya färg! Efter det så bokade jag in en massage på 90 minuter med varm kokosolja och herregud vad jag behövde det. Min rygg och framför allt mitt bäcken gör konstant ont, detta var himmelriket! Sen åkte jag hem och däckade så fort Oliver ville sova!

 

Nu är jag hemma själv i natt så jag har tänt upp en massa ljus och tittar på Vänner i bakgrunden medans jag jobbar med lite samarbeten och en grej jag ska göra i december, så himla taggad! Vi gjorde tacos innan min kille åkte och vi testade quornfärs – satan vad gott det är! Godare än köttfärs jag lovar!!!! Ni måste testa! Jag är så taggad på det här med vegetariskt och har bara fått sug en gång när jag åkte förbi Gunhers korv i Vasastan haha.

 

 

Före

 

 

Efter, alltså SER NI! De är perfekta och jag slipper fylla i dom!

 

 

Hemma väntade även blommor som kommer varje torsdag från Bloomaway perfekt nu när jag inte hinner åka och köpa blommor och de kommer alltid så sjukt fina buketter!

 

 

Tända ljus och mysigt hemma efter att vår städerska varit här, jag är så jäkla glad över att vi anlitade Rent08 jag kan verkligen rekommendera detta företag!

 

 

Mysigt!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Gunthers har faktiskt en vegetarisk korv som är riktigt god (även fast den marknadsförs som en ”smaklös korv för miljöpartister” hehe). Ändå såserna och surkålen som gör korven där!