Jannike Ebbing

Packar inför Åhus

 

hej godingar,

 

Jag sitter i soffan med en lättöl ( mamma säger att det ska vara bra för amningen , jag älskar öl! Så det passar mig bra haha ) och äter chips, så gott med det salta – känner hur jag sitter och svettas efter att ha pumpat bröstmjölk, man verkligen känner hur extremt mycket energi och hur det sätter igång kroppen! Jag fyllde 120 ml p 8 minuter, så jäkla effektiv är den – jag köte min här – klick  vi ska ha det i bilen i fall om att han blir hungrig och jag inte kan stanna och amma! Jag visste inte riktigt hur jag skulle göra med förvaringen för den måste vara kall så den inte blir dålig, då satt jag och drack ur min glacial flaska och kom på att dessa genialiska flaskor håller kylan i 24-h!!!!!! Så jag häller upp mjölken i flaskan i morgon så håller den kylan hela vägen ner till Skåne!

 

 

Ni hittar flaskan här – klick

Den är i rostfritt stål, BPA-fri och giftfri!

 

Som tack för att min kille är bäst så gick jag och O till butiken och överraskade honom med en av våra favoriträtter när det kommer till pasta – gnocchi! Jag höftar alltid lite med mina recept men ska försöka förklara hur jag gjorde 🙂

 

 

Fin korg innan jag la ner bindor och blöjor hahahaha

 

 

Ingredienser

 

Tryffelröra som ni ser på bilden

2 vitlöksklyfort

Halv gul lök

Sparris

Creme fraiche

Burrata

Gnocchi – färsk

Panchetta – finns färdiga kuber i små förpackningar

 

 

Jag steker löken för sig tillsammans med vitlöken, plockar bort och steker sen sparris i smör, plockar bort och steker sen panchettan så den blir knaprig och lägger den på papper.

Tryffelröran lägger jag i stekpannan tillsammans med lökblandningen samt en halv creme fraiche – burk.

Gnocchin kokar upp och läggs i röran!

Ner i en stor skål och strö över krispig panchetta, sparris och burratta! TADAAAAA

 

 

 

Nu ska vi fortsätta att packa, så svårt att packa för två veckor nere i Åhus, jag längtar så himla mycket efter hela min familj, de ska ju få träffa Oliver för första gången!!

 

PUSS

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Niklas

  Precis börjar följa din blogg, grymt intressant att läsa. Maten ser underbart god ut (har aldrig ätit gnocchi eller Burrata, samt ätit tryffel sällan) måste åka och handla imorgon och laga. ?

 2. Anna

  Hej! Kul att bebis får träffa din familj men oroande att han ska få sitta i en bilbarnstol så länge. Deras ryggar tål inte det och man bör vänta några månader innan de sitter så länge. Många och långa stopp på vägen hjälper ju så klart men det verkade gå snabbt ner för er så man undrar ju hur länge ni pausade egentligen. Och med tanke på att du tankade mjölk på flaska så antar jag att du inte stannade för att amma heller. Bara läser mellan raderna så kan ha fel.

  1. jannikeebbing

   Vi var sååå oroliga med, frågade min mamma som är barnmorska och min egna barnmorska och bägge sa ingen fara med flera stopp så det gjorde vi 🙂 tack för din omtanke! Kram