Tisdagens planer – Jannike Ebbing
bisse7

Jannike Ebbing

Tisdagens planer

God morgon,

 

Idag ska jag möta upp en kvinna som ska hjälpa mig med designen på mitt och vår sons första samarbete, hur kul? Vi kommer välja färger och utseende för flaskan som kommer lanseras om ett par månader. Vi ska ses inne på Diplomat så jag tar båten över, smidigt! Sen ska jag ta båten hem igen för att ta bilen till ett annat möte här i Nacka.

 

 

Förra veckan fick vi en efterlängtad vinkyl, den ska fyllas med massa goda drycker, så skönt att slippa ha alla flaskor i kylen som tar upp en massa plats! Det var verkligen på millimetern att den fick plats haha. Vi hittade den på Vinkylen.se – klick

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
bisse7

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.