Jannike Ebbing

Vårt nya matbord

Hej igen fina ni,

 

Som ni vet har vi varit på jakt efter ett nytt matbord sedan vi flyttade in, jag gillar verkligen det runda vi har i marmor men det passade inte riktigt in längre och framförallt så är det för litet! Så ett runt på 120 cm istället var kravet. Jag var verkligen i alla möbelbutiker och hittade inget… antingen för dyra eller för fula haha. Fanns liksom inget där emellan.

 

Sen ser jag ett av de vackraste borden jag någonsin sett på instagram och Malin som designat borden har gjort en sån otrolig fullträff när det kommer till att skapa en unik produkt på marknaden. WOW

 

Jag tog kontakt och vårt bord kommer snart levereras och jag är en av de första i Sverige som får bordet, jag älskar verkligen att ha något unikt och längtar så efter bordet! KOLLA HUR SNYGGT DET ÄR

 

Hemsidan kom upp för bara någon dag sedan – KLICK

Skivan är vit och underredet i krom som speglar sig

Finns såklart i ursnygga mässing med

Svart skiva är magiskt

Den dagen vi flyttar till större – OMG på detta bord då.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.