Jannike Ebbing

Saker ni inte visste

DEL 1

Hej jetlag haha,

Ligger i min nya morgonrock från VS och lyssnar på att New York vaknar till liv, mysigt. Idag ska vi turista mer i denna stad som jag redan är förälskad i!

Jag tänkte berätta lite saker om mig själv så ni lär känna mig lite bättre helt enkelt 🙂1. Jag älskar allt som har med datorspel
att göra, jag spelade World of Warcraft i 5 år jag va alliance paladin och körde raid flera gånger i veckan och var med i en stor guild, jag vet jag är knäpp men jag kan fortfarande logga in och levla upp gubbar och köpa pvp! Spelar även CS och tycker att mitt Playstation jag fick är den bästa presenten ever haha!

2. Jag läser extremt många böcker och älskar allt som har med romantik och fantasy att göra…. så det får gärna vara vampyrer som är olyckligt kära Hahaha! Även böcker som är baserat på verklighet som skildrar hur det var på 1800-talet så man lär sig lite! En stor favorit är Tamara McKinley och Dan Brown.

3. Jag äger fyra par högklackade skor, hatar allt som har med shoppa kläder på stan och gör det när jag absolut måste med mina tjejkompisar. Min
Favoritoutfit är ett par snygga jeans med en t-Shirt om jag ska gå ut och låga skor!!! Vem kan dansa och ha kul en hel kväll i högklackat??? Haha

4. Jag är jäkligt duktig på att laga mat och lagar alltid mat hemma på vardagarna! Husmanskost är helt klart min favorit och jag har lärt mig allt av att sitta uppe på köksbänken från det att jag var 9 år och titta på hur min mamma gjorde!


5. Vi firar inte ”svensk jul” då min pappa har påbrå från så har vi deras traditioner och mat! Det är min absoluta favoritmat!!!! Det är dansk fläskstek med svål , potatis stekt i socker, asia gurka , syltlökar, gelé och den mest perfekta såsen man gör av spadet från steken. Det är alltid jag och pappa som lagar all mat ( vet inte vad mina systrar gör Hahahaah ) vi köper en svart sopsäck med grönkål från en lokal bonde och gör egen grönkål med spad från skinka och grädde – döööör!

6. Jag är väldigt romantisk, ger ofta små presenter som har en tanke och överraskar ofta mina vänner med saker som jag hört dem sagt dem vill ha. Småsaker som jag vet betyder mer än någon dyr Chanel eller liknande. Jag funkar också så, ge mig något som en handskriven lapp och den betyder mer för mig än något dyrt!!! Jag är alltid den som lägger lite mer energi och älskar att hålla i babyshowers och möhippor!


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ISA

  ÄNTLIGEN någon som håller med om klackar! Fattar inte hur man kan gå heller, jag snubblar ju i sneakers typ. Buckliga gator i sthlm ju ?

 2. Jennie

  Ha ha ha jag vet att denna syster sitter i soffan och myser när ni lagar mat, men jag har EN viktig uppgift och det är att smaka så att svålen på flæskesteken är tillräckligt knaprig!

 3. Bisse

  hej! Hmmm blandade känslor med malmö måste jag säga, kommer enbart åka dit för mina vänner är kvar och ska försöka se malmö som något fint igen! Mitt ex flyttade till Spanien och tog med sig hunden så det var inte så mycket snack om ? han har det jättebra där och jag hade inte haft tiden i Stockholm. Saknar honom varje dag!

 4. Petra

  Hej Bisse! New York ser fantastiskt ut! Lite nyfiken… OM du vill dela med dig såklart. 1) hur gick det med lilla hunden i Malmö? Fick exet ensam vårdnad? 2) hur är dina känslor för Malmö? Kan du fortfarande åka hit med glädje eller känns det tufft? Kram på dig!