Jannike Ebbing

Spegel spegel

Samarbete med Newport

Bästa Newport firar 20 år! Och dem firar detta med att ha 20 % rabatt på sin webshop! Dem har på riktigt så jäkla snygga saker! Blev så sjukt glad när dem hörde av sig, jag hade nämligen spanat in en tekanna och en stor spegel därifrån….

kolla så ursnygg den är!!!!!!!

Ni hittar den här

Puss på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mathilda

    Kan inte du tipsa om (göra ett inlägg) hur man kan förvandla sitt tråkiga/normala/ingetspeciellt kök till något lite stilrenare med enkla knep och billiga och lätta grejer som en strong independent woman kan göra utan att be om hjälp hahaha? Jag ska renovera om typ ett år när jag är klar i skolan, så jag vill ha lite tips på snabbfix grejer, hade varit kul att läsa om för du är så piffig och kreativ med att komma på saker ? Det man hittar på google är lite halvtråkigt och du brukar komma på saker som google inte har kommit på än hahah