Jannike Ebbing

Stuckatur

Goooo kväll!

Sitter och kollar på Kockarnas kamp en favorit!!! Älskar Tarek, hur underbar är han inte??

I dag kom de efterlängtade taklisterna från D-cor det är samma som jag hade i lägenheten i Malmö! Älskar hur maffig den är. Denna lägenhet är byggd 1910 och stuckaturerna har någon gång tagits bort – jag vet det är galet. Så nu vill jag återfå charmen men nya rosetter och lister. Jag kommer även sätta en massa lister på väggarna som jag gjorde i hallen i Malmö. Älskar det!

Hantverkaren kommer i morgon så ska vi gå igenom allt! Hoppas sååå att de kan sätta igång redan denna vecka. Jag är så hetsig haha.

Här ser ni stuckaturen och hur det kommer bli 🙂


Det blir verkligen ett lyft i en bostad att sätta in mer stuckatur

Denna heter GK19

Klick


Nu ska jag tappa upp ett bad och njuta av nyinköpta produkter som doftar lavendel

ÄLSKAR DET


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Heej! Gud va fint!tycker du man kan sätta in lister och takrosetter fast man inte bor i ett sekelskifteshus? Mitt hur är byggt 1988 men i gammal stil, och har själv klassisk stil blandat med modernt. Kul å höra vad du tycker ?Tack för en toppen blogg jag har röstat på dig ?

  2. Sofia

    Hej! Vad fint ? Bara en kort fråga, hur blir Frigolit egentligen in real life? Hade du frigolit i gamla lägenheten också? Jag är lite osäker på vad jag ska välja också nämligen… tacksam för tips ?

  3. Jenny

    Så snyggt! Har inte sett bilder på ditt kök och badrum är så nyfiken på det! hoppas så det kommer snart på bloggen!

  4. Trolke

    Har du inte hålkäl i lägenheten? Det räknas ju som jättefint och är original. Takrosetter tycker jag absolut du ska sätta upp om det inte finns! ?