Jannike Ebbing

Äntligen

Hej på er sötnosar,

Måndagen kunde inte börjat bättre då jag fick ett sms från Greenmove som sa att dem kunde hämta mina stolar IDAG och jag kommer få dem redan i morgon!

Jag kommer behålla 4 grå


_________

Jag kommer alltså sälja 4 blå för 1500 kr/stol

Samt så har jag 8 aqua 1500 kr / stol

Finns att hämta på Kungsholmen

Ni kan maila [email protected]

_________

Hurra!!

Bild från Tildaholmberg på insta och Stylebyjos

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isadora

    Sluta gnäll så mycket! Vill du ha stolen så finns det ett erbjudande, hon tvingar inte er ett köpa. Det är ni som ständigt frågar efter hennes stolar. Skärp er snälla och sluta klaga på allt.

  2. Linda

    Sälja för nästan det tredubbla?????? Varför inte sälja dom o så får köparen själv stå för frakten. Onödigt att frakta upp alla till sthlm o låta köparen stå för din frakt när du ändå ska frakta upp stolar. Men jäkligt bra affärssinne ??

  3. Bisse

    Jag skulle vilja bra affärssinne , du glömde räkna med frakterna från Stockholm ? jag köpte tre olika färger för jag visste inte vilka jag ville ha!

  4. Lizette

    Skulle gärna gett det priset , finns inte att hitta några … detsamma med ett IKEA bord i glas , ett matbord som inte tillverkas mer , hittade på Blocket för tredubbla priset …(begagnat) ja ja bara att se glad ut , men vill man ha något så… ?♀️

  5. Emil

    Stolarna kostar 570 kr styck i affär. Du köper upp för många med vilje för att sälja till läsare för 1500 kr styck? Bra blåsning (Y)