Jannike Ebbing

Picknick

Ni anar inte vilken mysig dag vi haft! Vi satt nere i rålis med världens picknick som jag ordnat! Jag gick bananas inne i mataffären och hade kollat upp en massa recept haha.

Det godaste var helt klar mini-pannkakor med nutella, jordgubbar och bär -MUMS!

Barnen tyckte det var så gott och dem älskade att äta från pinnen!

Här kommer lite härliga bilder till er ❤️

Ikväll blir det lugnt. Ligga hemma och kolla Netflix och mysa 🙂

_______________

____________

En magisk rätt var kokad nypotatis, massa flingsalt och smör.

Sedan hällde jag i en burk gräddfil och massa gräslök! Toppade med knaprigt sidfläsk som var tärnad

Wow

____________

____________

Desss pannkakor – herreguuuuud!

Jag köpte färdiga plättar och tog en rund pepparkaksform och gjorde dem så här!

Tog nutella mellan och jordgubbar!

De söta tandpetarna hittar ni på Mood-gallerian i Leilas butik!

____________

____________

Dessa spett blev med super!

Pata negra med mozzarella och tomat

Hel kyckling och massa dipp och bröd som varit inne i ugnen!

____________


Älskar min väska!!!!!





Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bisse

    Gud vad snäll du är V, blev helt tårögd av allt det fina du skriver. Jag håller med dig helt. Det har varit lite på min tallrik och jag är så glad att du skriver det. All kärlek till dig och Linsan får helt enkelt stå ut med att jag är sämst på att skriva de och dem. Love

  2. Vivi

    Linsan, det är INTE normalt och hälsosamt att reta sig eller störa sig på den nivån som du gör, för att en person skriver de/dem fel…. Inbilla du dig själv annat, men det är inte normalt gumman…. Du har upprepat dig som en papegoja här i bloggen hur många gånger som helst om de/dem, det räcker med detta tjat nu! Jag tror verkligen Jannike har tillräckligt på sin tallrik just nu, och det sista hon behöver är en språkpolis som kommenterar hennes de/dem skrivningar vart enda eviga dag. Gå vidare i ditt liv och sök terapi, konstruktiv kritik kan man ge en gång, sedan räcker det, punkt slut. Sluta störa alla läsare samt Jannike med ditt språkpolis bullshit och kommentera om du verkligen måste kommentera, men snälla låt då bli dina de/dem uppläxningar!!! Jannike, du rockar!! Du är en stjärna, ditt nya jobb på nya mäklarfirman kommer att gå super och för att inte tala om ditt side-projekt som inredningsstylist, wow!!!! Good for you, önskar dig all lycka. Love from Malmö <3

  3. Linsan

    Konstruktiv kritik är nog inte din grej Sara. Denna konstruktiva kritik var inte en riktad till vare dig eller Vivi. Hade jag drivit en stor blogg hade jag varit glad om någon talade om något sådan för mig. Och jag vet att jag inte behöver läsa….

  4. Linsan

    Psykiatrisk vård bara för att man stör sig på de och dem? Ganska jobbigt att läsa en text som är så tyvörr. Handlar verkligen inte om att behöva terapi.