Jannike Ebbing

Haters gonna hate

Solen strålar och det är dags att ignorera sjukdomen som härjar i min kropp och gå ut och få lite D-vitamin.

Ska ta en extra låg dusch och njuta av inpackning och peela mig 🙂 Finns ingen bättre känsla efter och under tiden! Sitter med datorn i sängen och har gått igenom måna av era kommentarer och dem gör mig varm i hjärtat. Så många fina och taggade tjejer det fins där ute i vårt avlånga land som vill göra karriär och som är taggade på livet. Ni ger mig energi ska ni veta.

Var så rädd att börja blogga och visa mer av mitt liv, både dem bra bitarna och dem dåliga. Än så länge ångrar jag det inte en sekund. Haters gonna hate oavsett om man syns eller inte. Så nu kör vi 🙂

Vad vill ni läsa mer av?? Vad vill ni veta?? Jag lovar att svara på allt —- hjälp, haha. Skriv en kommentar här eller på Instagram !

FRÅGESTUND, vad har ni undrat över? Karriär, ekonomi, privatliv. GO

KÖR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Jag tycker att du är en sådan inspiration, älskar ditt skit-i-jante-tänk. Jag är själv ung kvinna i karriären och folk är ibland väldigt avundsjuka på att man tjänar pengar, men de ser inte hur mycket man jobbar. Hatten av för dig..! Xx

  2. Patricia

    Hej Jannike, tycker att det är super att du har börjat blogga efter att ha följt dig på instagram ett tag och varit så nyfiken på din vardag och dina tankar kring saker och ting. Kul att se någon från Malmö dessutom. På din fråga om vad jag som läsare skulle vilja läsa mer om är motiverande texter. Superkul att läsa hur du tog dig dit där du är idag. Det är motiverande att läsa om hur man tar sig igenom motgångar och om det finns motgångar såklart. Så motiverande ord som ger en styrka kan jag bara inte sluta läsa! Jobbar själv som säljare men det är riktigt tungt när man inte säljer något. Hur hanterar du sämre månader? Går du ner dig något och känner att allt är hopplöst? Om inte vad gör du då? Hur skulle du beskriva dig som mäklare? Vad är dina styrkor? Vill så gärna bli bra på detta!!

  3. Elin

    Kul med frågestund! Jag undrar över era lägenheter utomlands. Hur fungerar det att köpa bostad i Spanien och Miami jämfört med Sverige? Har du några tips på vad man ska tänka på? Är det en bra investering? Hur ofta hinner ni vara där? Hyr ni ut dem när ni inte är där? Tack för en superbra blogg! ?

  4. Malin

    Åh hej! Vad kul! 1. Hur sminkar du dig och vad använder du för smink ? 2. Har du några spar tips? 3. Hur ser ditt liv ut om 5 år ?:) kram

  5. Helena

    Hej! Härligt att följa en smart kvinna med driv, engagemang och som dessutom har sjukt bra smak! Jag jobbar som jurist och jag tycker ofta att man stöter på dem som ska tycka och tänka om ens yrkesval. Att man dessutom är kvinna som hörs och syns och är duktig på det man gör verkar också sticka i folks ögon, främst andra kvinnors-tyvärr! HAr du några tips på hur du boostar dig själv och andra, runtomkring dig, i ditt yrkesliv?! Vänligen, Helena – vonhofstenhome.

  6. Yelena

    Hi!
    I love all your posts. Specially when you share Malmo local places to go and to do and your trips to Marbella.. I just moved to Malmo and its really good to know what cool girl like you like and enjoy. We also pleanning on buying flat in Marbella and I love all your tips about Spain!:)
    It would be intresting to know more abour your beaity secrets, design tips and your goals in career and life.!:)

    Yelena

  7. Elin

    Hej! Jag undrar om du kan berätta hur du kom in på spåret att bli mäklare? Var har du utbildat dig? Sedan har jag också sett någonstans att du har varit hudterapeut, stämmer det? Du får gärna berätta sambandet, hur du gick från det ena till det andra ? tack för en superbra blogg, så kul och inspirerande! Kram

  8. C

    Hej! Tack för en inspirerande blogg o instagram konto ? Jag undrar 1. vad ni sålde huset för o vad ni gick med för vinst? 2. Umgås du bara med vänner med lika bra ekonomi som du/ni? 3. Hur klarar ni det ekonomiskt att både ha lgh i Malmö, Spanien o Miami? Vad kostar det? Kram

  9. Aylin

    Hej hej, tycker du e verkligen jätte vacker och så duktig på inredning. Dem frågorna som jag undrade har andra frågat så jag måste fråga något annat Hahaa.. hmm dina skönhets tips tack! Har du plastik opererat dig? ? Du sa att man fick fråga allt Hahaa! De e lugnt om du ingen vill svara! Kraaaam på dig och älskar din insta och kul med din blogg!

  10. Caroline

    Hej, Tycker det är så roligt att läsa din blogg och få så många tips på inredning! Tycker dessutom att du har såå snygg kropp, får man fråga vad du väger, hur lång du är och vad ditt midjemått är (där är som smalast)?:)

  11. Johanna

    Fin blogg och kul att du representerar Malmö! Så många av bloggerskorna har ju Stockholm som bas och tipsar också nästan bara om Sthlm. Jag skulle vilja få tips om hur man ska tänka inför att anlita hantverkare inför renovering, det verkar du och din man ha bra koll på! Tips på vad man ska tänka på när man anlitar, vad man ska undvika och hur man ska planera eftersom renoveringar ofta är stora projekt. Tusen tack för en rolig blogg och att du är en sån Power-woman! <3

  12. Bella

    Hej.Tack för en bra blogg. Kan du tipsa om ett fint matbord och stolar för 4, som inte kostar en förmögenhet. Jag har sån beslutsångest ? jag kommer ha sarfatti lampan. Tack på förhand

  13. Sofie

    Hej! Först av allt vill jag säga att jag tycker du är grym och inspirerar många personer som läser din blogg och följer dig överlag. Jag tycker att du är såå cool och bara skiter i ”jantelagen” och kör ditt ”race”. Du inspirerar mig att bara KÖRA helt enkelt. Jag själv är 22 år och har lyckats inom min bransch och har en ljus framtid men börjar känna mig stressad över pressen jag sätter på mig själv och pressen som kommer med sälj-yrket. Jag undrar om du varit med om något liknande? Jag har svårt att slappna av och känna att ”denna månad har jag sålt det jag ska och mer” men det känns ändå inte ”nog” om du förstår hur jag menar. Tack för svaroch grym blogga har du!

  14. Hanna

    Vad jobbar din kille med?:-) har ni planer på att skaffa barn inom snart framtid?;-) kanske personligt men vad kostade din Chanelväska hehe? Den är såå fin. Hur ofta tränar du?:-) tror du att du kommer jobba som mäklare förevigt? Känner du många som blivit utbrända av mäklarjobbet? Undrar även om det inte är ”jobbigt” att jobba kvällar och helger som mäklare? Och hur ser en typisk mäklardag ut (tänker mest tidsmässigt) ? sorry för många frågor haha!

  15. Anna

    Hejsan! Jag undrar varför ni valde att flytta från ert underbara hus till lägenhet? Samt vad du har läst för utbildning för att bli mäklare? Underbar blogg och insta! Kram

  16. Hanna

    Hej alla modebloggare! Just nu har jag en frågestund på bloggen där jag dagligen lägger ut outfits och en massor av kläder om de senaste trenderna. FRÅGA PÅ! =)

  17. Sofia

    Hej! Den lägenheten ni bodde tillfälligt i som ni precis sålde, vad kostade den när ni köpte den och vad fick ni för den när ni sålde den? Tack för bra och inspirerande blogg! ?

  18. Ebba

    Hej! Jag undrar vad det kostar att anlita dig för att komma och kolla på en lägenhet och ge lite stylingtips? Bor i SJ-husen i Malmö och går inte i dagsläget i säljtankar men skulle vilja ha lite tips på vad jag kan göra med lampor och kuddar och dylikt som inte behöver kosta så mycket. Kram ?

  19. Anna

    Hej! skulle väldigt gärna veta hur din karriär sett ut (minns att du skrivit något om att du även är hudterapeut?) och vad som motiverar dig mest med ditt jobb. Grym blogg & Instagram ?! Sund förebild!

  20. Carin

    Hej! Jag undrar vad du har tjänat som bäst i månaden som mäklare? Dvs din bästa månad? Ungefär vad ligger din årslön på som mäklare? Tycker du har en så sjukt snygg kropp men verkar ändå äta och unna dig. Någon speciell diet eller hur håller du kroppen så slimmad? Vad är din längd och vikt? Ursäkta för personliga frågor men är det frågestund tar man ju chansen ?

  21. Karolina

    Hej! Sjukt inspirerande blogg. Hade jättegärna velat höra om din karriär – från nybliven student till vart du är idag! Samt mer om lägenheten sen när det är färdigt – hur det såg ut innan och vad kostnaden av en renovering (så som ni gjort) landar på. ?

  22. Mikaela

    Kan du inte berätta lite om dig och din man och hur ni träffades, och så? Är också nyfiken på hur ni har hamnat med lägenheten som ni renoverar idag, ni bodde ju i ett såå fint hus innan som ni väl också gjorde vid om jag inte minns fel? Kan du inte berätta lite om det? Kul med frågestund! Ha en bra dag, Kram!

  23. Maja

    Hej hej! Har några frågor jag tänkt på ? 1. Vad innebär det att du är ’partner’? 2. Varför flyttade ni från huset till lägenheten? 3. Är denna lägenhet tänkt att bli ert hem, eller ska ni sälja? 4. Om du inte jobbade med det du gör idag, vad hade du då gjort? 5. Känner du dig trygg i Malmö? 6. Ett U-kök med mycket förvaring, eller ett kök med en köksö och lite mindre förvaring…? (men snyggare ?) haha! Kul att du har börjat blogga i alla fall. Kram kram!

  24. Johanna

    Undrar varför ni valde att sälja ert helt fantastiska hus och köpa lägenhet istället? Är det tänkt att bo där ett tag eller är ni på jakt efter annat? Längtar ni efter barn? Ni verkar vara ett underbart par ?

  25. Anna

    Är lite nyfiken på hur du träffade din man? Samt dina bästa dejtingtips, ifall du skulle vilja dela med dig av det! ?☀️

  26. Em

    Hej! Du är alltid så himla fin i håret. ?Vilken frisör går du till? Jag är ny i Malmö och skulle gärna vilja ha tips på salong. Sen undrar jag vilka restauranger du rekommenderar att äta på i Malmö. Du inspirerar! Kram Em ?

  27. Victoria

    Jag har faktiskt en ekonomi fråga ? Hur mycket tjänar en mäklare på en försäljning? Har ni fast lön, procent på arvodet eller hur fungerar det? Du får gärna ge ett prisexempel på en försäljning. ?

  28. Birgitta

    Hej, är väldigt nyfiken varför du inte mäklar så mycket längre? Hörde något om att du blivit anmäld till FMI och därför tagit ett break? Men ville hellre fråga dig nu när du har en frågestund ? / trevlig helg

  29. Erica

    Beundrar dig och din mans liv! Ni kör ert race och gör det jäkligt bra. Jag undrar mest om du fortfarande är kvar som mäklare eller om du bara tog en längre paus? ? Hoppas du tar hand om dig ?