Av hela mitt hjärta

Uggelgalen mamma

Mina barn har det senaste året fått inse att deras mamma är uggelgalen. Jag har smusslat in ugglor lite här och var. Nu är det dags igen. Fick ett erbjudande jag inte kunde motstå. Lamaze toys har underbara leksaker för dom små. Framför allt mjuka leksaker med spelande melodier och härliga färger och nu har vi fått en ”nattuggla” från Lamaze till vår minsting och ugglan är så himla söt. I magen har den en nattlampa som skiftar färg och sedan spelar den en lugn och harmonisk nattmelodi som vår lillskrutt kan somna till.

Jag ska berätta mer sedan och visa fler bilder, men jag kan inte låta bli att visa upp en bild redan nu, bara för att den är så söt!

image

Jo, en sak till….fortsätt att läsa på bloggen så kommer ni ha möjlighet att vinna en annan underbar leksak från Lamaze.

Ha en underbar dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Hej,
    jag måste fråga dig, hur gick det med alla tågen som skulle passera? Bor ni kvar och störs ni av det? Det var så jag kom in på din blogg 🙂
    Mvh Åsa

    1. ylwa

      Hej!
      Vi bor kvar och vi störs en del av vissa tåg, framför allt gamla godståg som låter och skramlar en hel del. Det går dock inte så mycket tåg som dom ”hotat” om att det skulle kunna gå, men det går betydligt fler än tidigare. Vi har fått visa fönster och dörrar utbyta för att inte störas så mycket inomhus, men i övrigt har vi inte fått några andra åtgärder gjorda. Vi har försökt ett flertal gånger att ta upp det både med trafikverket och kommunen, men tyvärr utan resultat. Dom skyller på varandra och varandras ansvar och vi har till slut get upp med allt tjat. Det är nog tyvärr så att man kan vänja sig med mycket och stå ut med ändå mer bara för att slippa allt processande med dessa två aktörer. Tror nog det är lättare att få fred på jorden än att få dem att göra något åt vår situation.